D-Day για Σάντσεθ

Το 48ωρο που ζήτησε ο Σέρχιο Σάντσεθ για να απαντήσει οριστικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού εκπνέει το βράδυ της Πέμπτης και οι Πράσινοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Σε περίπτωση που πει το πολυαναμενόμενο “si” θα έχουν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ως προς το βασικό κορμό εντός χρονοδιαγράμματος, αλλά εφόσον η απάντησή του είναι αρνητική θα πρέπει να αναζητήσουν άμεσα μια εναλλακτική λύση καθώς το Σάββατο η ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να πείσει τον Ισπανό να αλλάξει γνώμη και να δει με θετικό μάτι την έλευσή του στην Ελλάδα παρά τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Του πρόσφεραν εγγυήσεις τόσο για την καταβολή των χρημάτων του και το νόμισμα που θα πληρώνεται όσο και για την τράπεζα από την οποία θα εισπράττει, του επανέλαβαν αυτό που λένε και αρκετοί παίκτες, ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον και φυσικά του έδειξαν πόσο σημαντικός είναι στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια του 29χρονου καταλανού αμυντικού, ο οποίος μέχρι το βράδυ αναμένεται να απαντήσει αν θα επιλέξει Παναθηναϊκό ή κάτι άλλο. Το θετικό για τους Πράσινους είναι ότι επί του παρόντος δεν έχει κάποια καλύτερη πρόταση στα χέρια του…

Σχετικά άρθρα