Από σήμερα στην Ολλανδία με 23 παίκτες+Κάτσε

Αρχίζει από σήμερα το απόγευμα το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, στο αθλητικό κέντρο «Χρυσή Τουλίπα» στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Χωρίς τους διεθνείς που έχουν εξασφαλίσει έξτρα άδεια θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ στους 23 παίκτες που ανακοίνωσε χθες ο Τούντορ, θα προστεθεί και ο Εργκούς Κάτσε απευθείας στην Ολλανδία.

Ένα ακόμη στοιχείο είναι πως στους 23 παίκτες που θα βρεθούν στην Ολλανδία, θα προστεθούν εκτός από τον Κάτσε, σταδιακά και οι υπόλοιποι διεθνείς. Δηλαδή είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στις 4 Ιουλίου στην Ολλανδία οι Τζιόλης, Ρατς και Μακ ενώ στις 8 Ιουλίου ο Κρίστιαν Νομπόα.

Χθες ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε τους παίκτες που θα βρεθούν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Και είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κ.Σαββίδης , Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξιδεύει το πρωί της Πέμπτης στις 10:10 αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Ντίσελντολφ της Γερμανίας με πτήση διάρκειας μίας ώρας και σαράντα πέντε λεπτών. Από την Γερμανία, οδικώς θα βρεθεί στην Ολλανδία και στο Αρνεμ σε μια διαδρομή που υπολογίζεται στις δύο ώρες.

Σχετικά άρθρα