Έσπασε τα πρωτόκολλα η Μισέλ Ομπάμα!Τι συνέβη;

2 Ιουλίου 2015

Μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η Πρώτη Κυρία της Αμερικής ανακοίνωσε σήμερα την άρση απαγόρευσης της λήψης φωτογραφιών και της χρήσης τους στα social media κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον Λευκό Οίκο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λευκός Οίκος δηλώνει ότι από αύριο επιτρέπεται στους επισκέπτες να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις ανεβάσουν στα social media κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο κτίριο.

Στο βίντεο, η Μισέλ Ομπάμα κοιτάζει την αφίσα που γράφει: «Δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες και τα social media» η οποία εμφανίζεται και στην πλάτη της και στη συνέχεια την σκίζει.

 

Δεν έχει δοθεί εξήγηση για αυτή την άρση απαγόρευσης, η οποία σταματά να ισχύει από αύριο, οπότε οι επισκέπτες θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις κάμερες των τηλεφώνων τους και κανονικές φωτογραφικές μηχανές.

Ωστόσο, εξακολουθούν να απαγορεύονται οι βιντεοκάμερες, οι φωτογραφικές μηχανές με αποσπώμενους φακούς, τα τάμπλετ, τα τρίποδα και τα camera sticks. Παράλληλα, απαγορεύονται οι Flash φωτογραφίες και το live streaming.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...