Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

2 Ιουλίου 2015

Κριός
Δεσμευμένος
Ο Ιούλιος ξεκινά με την Αφροδίτη να συνεχίζει να βρίσκεται στον φλογερό Λέοντα και ως εκ τούτου ο έρωτας διατηρεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι δυνατότητες για χαρά και διασκέδαση είναι αυξημένες ενώ πολύ ευχάριστα γεγονότα όπως ένας γάμος, ένα ταξίδι του μέλιτος, απόκτηση απογόνου είναι πολύ πιθανά και ιδιαίτερα για σένα του γ' δεκαημέρου. Γύρω στις 14/7 ίσως οι συνθήκες φέρουν κάποια εμπόδια στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο ο μήνας θα εξακολουθεί να είναι έντονα ερωτικός. Στις 16/7 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο της οικίας προς όφελος της σχέσης σου ή να υποδεχτείς ένα νέο μέλος. Πρόσεχε ωστόσο εντάσεις με πεθερικά ή άλλα μέλη της οικογένειας. Στις 23/7 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Λέοντα ευνοώντας να πας διακοπές με το ταίρι σου, να έχεις περισσότερο χρόνο για την αισθηματική σου ζωή αλλά και να βιώσεις τις χαρές του καλοκαιριού μαζί με το έτερο σου ήμισυ.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο παίζεις το παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα με χαρά και αυτοπεποίθηση. Στις αρχές του μήνα είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το αποφασιστικό βήμα για μια σχέση ή ο φτερωτός θεός να φανερώσει το πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα η συγκέντρωση πλανήτων στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι ίσως οι περιστάσεις είναι τέτοιες που το ερωτικό παρελθόν επανέλθει στη ζωή σου. Πολύ πιθανόν όμως να αισθανθείς μια έντονη ανασφάλεια για πράγματα και πρόσωπα και προτιμήσεις να μην κινηθείς ανοιχτά όπως κάνεις συνήθως. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα νιώσεις ότι ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου. Η ερωτική διάθεση θα είναι στα ύψη ενώ οι ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα θα σου δώσουν επιλογές ώστε να αποφασίσεις ποιο θα είναι το τυχερό πρόσωπο που θα σε έχει στην αγκαλιά του αυτό το καλοκαίρι.

Ταύρος
Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη στον γενναιόδωρο Λέοντα το σπίτι γίνεται μια φωλιά αγάπης για σένα και το ταίρι σου και σου παρέχει χαρές που σε γεμίζουν δύναμη, αυτοπεποίθηση και χαρά. Αν σκέφτεσαι μια συγκατοίκηση αυτό ο μήνας είναι ιδανικός ενώ μια αλλαγή ή ανανέωση στο χώρο της οικίας μπορεί να ωφελήσει την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία του Άρη, του Ήλιου (ως τις 23/7) και του Ερμή (από τις 8/7) στο ζεστό και τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να έρθετε πιο κοντά και άκου τη διαίσθησή σου ιδιαίτερα σε σχέση με φίλους και κοντινά σας πρόσωπα. Στις 25/7 η Αφροδίτη ξεκινά να κινείται ανάδρομή δείχνοντας μια περίοδο που μπορείς να επανεξετάσεις θέματα σε σχέση με παιδιά ή διακοπές. Μη φοβηθείς ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες για να απολαύσεις τον έρωτα και τις χαρές της ζωής απλά θα παίρνεις περισσότερο χρόνο για σχετικές αποφάσεις σου. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι γύρω στις 14/7, 16/7 και 19/7.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σε ωθεί να ακούσεις πρώτα τα «θέλω» της ψυχής σου και αφού νιώσεις συναισθηματική σιγουριά και αυτοπεποίθηση να αφεθείς στο παιχνίδι του έρωτα. Συγχρόνως, θα υπάρχει έντονο φλερτ ενώ σε επαφές και γνωριμίες θα θέλεις να αποφύγεις λάθη του παρελθόντος. Ως τις 13/7 ο Ερμής που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή θα σχηματίζει μια σειρά από θετικές όψεις δείχνοντας ότι πολύ πιθανόν να γοητευτείς από τη γλυκιά και τρυφερή προσέγγιση κάποιου προσώπου και η καρδιά σου αν και επιφυλακτική να αρχίσει να νιώθει πράγματα για αυτό. Στις 19/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας ότι θα δώσεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες στην επιλογή συντρόφου, αν και με την ανάδρομη φορά της από τις 25/7 θα ανασκουμπωθείς στον αισθηματικό τομέα. Θέλεις σιγουριά και αυτό απαιτεί βήματα αργά και προσεκτικά.

Δίδυμοι
Δεσμευμένος
Ο Ιούλιος ανοίγει με φλογερές στιγμές καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία την 1η του μήνα προσφέρει απλόχερα ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση, έρωτα και πολύ ευτυχή γεγονότα. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα η τύχη δεν σε αφήνει στιγμή! Αντίθετα το σύμπαν συνεχώς σε πριμοδοτεί και σου παρέχει τη δυνατότητα για «καυτά» ενσταντανέ. Έξοδοι, εκδρομές, ταξίδια και μετακινήσεις αναθερμαίνουν τον έρωτα μέσα στη σχέση σου και ζωηρεύουν το ενδιαφέρον σου για αυτή. Η Νέα Σελήνη στις 16/7 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει την ανάγκη για μια νέα διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων, γεγονός που θα επηρεάσει σε ένα βαθμό και τη στάση σου απέναντι στο ταίρι σου. Πρόσφερε στη σχέση σου τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεται και απόφυγε έξοδα που δεν είναι αναγκαία. Διαφορετικά ίσως υπάρξουν κάποιες σχετικές εντασούλες. Στις 23/7 ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στο θετικό ζώδιο του Λέοντα και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα γίνεται πολύ όμορφο, ερωτικό και ευχάριστο.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα η επικοινωνία σου στο ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται ενώ νιώθεις τα βλέμματα καρφωμένα πάνω σου. Πολύ εύκολα ένας νέος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σου στις αρχές του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του γ' δεκαημέρου, ενώ πιθανή είναι μια απόρριψη γύρω στις 14/7, περισσότερο αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του γ' δεκαημέρου. Όλα παίζονται και αυτό σε ελκύει και σε γοητεύει αυτό το μήνα. Εκεί που ίσως νιώσεις λίγο έξω από τα νερά σου είναι μεταξύ 8/7 και 23/7 που ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και δεν θα αντέχεις με τίποτα τη γκρίνια, τη μιζέρια και το παράπονο στις γνωριμίες και τις επαφές σου. Ο μήνας κλείνει θετικά με τον Ερμή και τον Ήλιο από τις 23/7 στον εξωστρεφή, ερωτικό και χαρούμενο Λέοντα να ευνοεί φλερτ, ρομάντζα και αισθηματικές ιστορίες γεμάτες πάθος. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Καρκίνος
Δεσμευμένος
Με τον Άρη και τον Ήλιο (ως τις 23/7) στο ζώδιό σου είσαι δραστήριος και δυνατός και αυτό γοητεύει το ταίρι σου που νιώθει κοντά σου ασφάλεια, ηρεμία και γαλήνη. Από την άλλη, η παρουσία του Δία και της Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνουν γενναιόδωρο ενώ συνάμα απολαμβάνεις δώρα τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά μέσα στη σχέση σου. Ωστόσο, ο μήνας έχει και δυσκολίες που θα δοκιμάσουν τη σχέση σου καθώς θα παρουσιαστούν προβλήματα που θα πυροδοτήσουν εντάσεις και διαφωνίες ιδιαίτερα για σένα του β' δεκαημέρου. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις τις εξωτερικές συνθήκες και δυσκολίες να φέρουν αναστάτωση στη σχέση αλλά να τις δεις ως ευκαιρία για να δυναμώσει. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 6/7, 13/7, 16/7, 19/7 και 25/7 μέρες που πρέπει να δείξεις ψυχραιμία αλλά και να μην αφήσεις τις αναποδιές να σε καταβάλλουν ούτε να βγάλεις έναν κακό εαυτό στη σχέση σου. Αντίθετα, δράσε για να επιφέρεις σημαντικές αλλαγές με αργά αλλά σταθερά βήματα.
Αδέσμευτος
Τον Ιούλιο αν και θα νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις το μερίδιο που σου αναλογεί στον έρωτα συγχρόνως πρέπει να αναμετρηθείς με δυσκολίες και καταστάσεις που θα ξυπνούν τη ζήλια, το φόβο, την καχυποψία και το απόλυτο πάθος στις σχέσεις με τους άλλους. Ιδιαίτερα όσον αφορά πρόσωπα του παρελθόντος θα πρέπει να σκεφτείς διπλά αν θα δώσεις δεύτερη ευκαιρία γιατί περισσότερο θα είναι ο φόβος της μοναξιάς παρά η πραγματική επιθυμία να επιστρέψεις. Από την άλλη, το σύμπαν σου παρουσιάζει έναν νέο δρόμο στον έρωτα που αν δείξεις πίστη στον εαυτό σου και τα προσόντα σου, τότε θα μπορέσεις να τον περπατήσεις. Στην πραγματικότητα το μόνο σου εμπόδιο για να γίνεις αποδέκτης του δώρου του έρωτα θα είναι η ανασφάλειά σου. Αν δεν την αφήσεις να σε αγκυλώσει στο παρελθόν γύρω στις 3/7 και 9/7 θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που αν τις αρπάξεις θα συναντήσεις το όνειρο. Μεγάλη προσοχή γύρω στις 6/7, 13/7, 16/7, 19/7 και 25/7.

Λέων
Δεσμευμένος
Αν και γύρω σου δεν όλα τέλεια και αυτό έχει ένα αντίκτυπο στη ψυχολογία σου εντούτοις το σύμπαν σου παρουσιάζει ευκαιρίες για νέα ανοίγματα και ευτυχία μέσα στη σχέση οπότε είσαι από τους τυχερούς αυτού του μήνα. Η σύνοδος Αφροδίτη – Δία την 1η του μήνα έχει μια θετική επιρροή στην ερωτική σου ζωή τις πρώτες ημέρες σου Ιουλίου και ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο. Γεγονότα που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει από ευτυχία και ενθουσιασμό θα είναι άμεσα συνυφασμένα με τη σχέση και την αισθηματική σου ζωή. Αν κάτι χρειάζεται να αποφύγεις είναι να ανοίξεις κόντρες με μέλη της οικογένειας είτε της δικής σου είτε του/της συντρόφου σου όπως και να αποφύγεις να ασχοληθείς με παλιές ερωτικές αμαρτίες. Το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δηλητηριάσεις τα ωραία δώρα που σου στέλνει αυτό το μήνα το σύμπαν κάνοντάς σε έναν από τους εκλεκτούς του. Αξιοποίησε θετικά τις δυνατότητες για χαρά, ευτυχία και έρωτα γύρω στις 1/7, 21/7 και 23/7.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ήδη από τον Ιούνιο έχεις αισθανθεί ότι είσαι ένα από τα φαβορί του ερωτικού παιχνιδιού αυτό το καλοκαίρι. Ποιο πρόσωπο θέλεις και δεν το έχεις; Το θέμα είναι ότι είσαι εκλεκτικός άνθρωπος και έχεις υψηλά στάνταρ και ως εκ τούτου θέλεις να δώσεις την καρδιά σου στον/στην καλύτερο/η. Στις αρχές του μήνα συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να ερωτευτείς και μάλιστα να μπεις και σε σχέση, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένο στις αρχές του γ' δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις μια σχέση με προοπτικές γάμου. Το διάστημα που δεν ενδείκνυται καθόλου για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο καθώς θα συναντήσεις πολλά εμπόδια και συγχρόνως θα αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτό που σου ταιριάζει είναι γύρω στις 14/7, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του γ' δεκαημέρου. Συγχρόνως, αυτό το μήνα και το αισθηματικό παρελθόν θα σε απασχολήσει αλλά περισσότερο θα σε ταράξει παρά θα σου δώσει κάποια χαρά. Έτσι, άσε το στο μπαούλο της ιστορίας και προχώρα μπροστά.

Παρθένος
Δεσμευμένος
Με τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα ο έρωτας έχει στη ζωή σου το ρόλο του μυστικού φυλακτού. Ακόμη και αν αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι για διάφορα θέματα που συμβαίνουν γύρω σου ή σχετίζονται με τον εργασιακό τομέα βρίσκεις χρόνο για σένα και το ταίρι σου γεγονός που σε βοηθά τόσο να περνάς καλά όσο και να ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου. Αξιοποίησε την ευκαιρία για μίνι διακοπές, αποδράσεις τα σαββατοκύριακα και παθιασμένες ερωτικές νύχτες και η ευτυχία θα είναι κοντά σου όλο τον μήνα. Από την άλλη, πρόσεχε φίλους που με τις ενέργειες ή τη στάση τους ίσως δημιουργήσουν αναστάτωση στη σχέση σου. Φρόντισε να ακούς το ένστικτό σου και να μην αποκαλύψεις σε πρόσωπα που δεν έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο ανησυχίες για το μέλλον της γιατί πιθανόν να διαδραματίσουν αρνητικό ρόλο σε θέματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου. Δώσε χρόνο σε εκδηλώσεις και κοινωνικά ενδιαφέροντα που τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχικά θα σε φέρουν πιο κοντά με τον/ την σύντροφο σου και θα νιώσεις ικανοποιημένος/η.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος ξεκινά θετικά για σένα γήινε Παρθένε, δίνοντας σου τη δυνατότητα να βρεις την ευτυχία και μάλιστα με τρόπο που ποτέ δεν είχες φανταστεί. Μέχρι και τις 13/7 ο Ερμής που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή πραγματοποιεί μια σειρά από θετικές όψεις που υπόσχονται ανανέωση, ενθουσιασμό και ευτυχία. Παράλληλα, οι θετικές όψεις του Ήλιου και του Άρη στις 3/7 και 9/7 αντίστοιχα, με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Ποσειδώνα, δείχνουν ότι ο έρωτας ιδιαίτερα για σένα του α' δεκαημέρου μπορεί να έρθει και να σε ταξιδέψει στην χώρα των όμορφων ονείρων. Μην σταματήσεις βέβαια να έχεις τα πόδια σου στη γη και αυτό γιατί δεν θα είναι όλες οι περιπτώσεις ονειρικές. Κάποιες θα είναι και απατηλές και χρειάζεται να έχεις τη λογική σου σε εγρήγορση, τουλάχιστον όσο μπορείς. Απόλαυσε τις χαρές της κοινωνικής ζωής, πάρε μέρος σε ομαδικές εκδρομές και ασχολίες και ο έρωτας θα εμφανιστεί και θα σου δώσει το εισιτήριο για καλοκαιρινή κρουαζιέρα στον έρωτα. Καλό ταξίδι!Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/76185-erotikes-provlepseis-ioylioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3ejQXOtL1


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ