Σλούκας: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό, ο κύκλος μου έκλεισε» (vd)

Ο Κώστας Σλούκας παρουσιάστηκε από την Φενέρμπαχτσε παρουσία πολλών εκπροσώπων του Τύπου. Ο διεθνής πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του είπε ότι αγαπάει τον Ολυμπιακό αλλά ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει.
Μάλιστα τόνισε ότι ο κυριότερος λόγος που τον έκανε να βρεθεί στην Φενέρ ήταν η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Ξέρω που ήρθα. Είμαι 25 ετών και γνωρίζω πως είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Το μόνο που θα υποσχεθώ είναι πως σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% για το καλό της ομάδας και θα μάχομαι. Δεν μπορώ να μιλήσω για την ομάδα ακόμη. Εγώ θα δίνω τα πάντα για την ομάδα, για τον προπονητή και για κάθε κατοχή. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας και θέλω να τη βοηθήσω από οποιαδήποτε θέση μπορώ», είπε αρχικά.
«Δεν έχει να κάνει με την Τουρκία, αλλά με την ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει μεγάλες φιλοδοξίες, έχει πολύ κόσμο και ίσως ο κυριότερος λόγος να ήταν ο κόουτς. Συνεργάστηκε με πολλούς παίκτες κι εγώ θέλω να είμαι με τους καλύτερους προπονητές και παίκτες», συμπλήρωσε.
Για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό: «Ήμουν επτά χρόνια στον Ολυμπιακό, αγαπώ την ομάδα αυτή, αλλά έκρινα πως σε αυτή τη στιγμή στην καριέρα μου το καλύτερο για την καριέρα μου ήταν να φύγω και να πάω σε μια άλλη μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, για να συνεργαστώ με έναν μεγάλο προπονητή, που ίσως είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη, για να βελτιωθώ και για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει την πρώτη θέση, αν μπορώ. Ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό έκλεισε».

Σχετικά άρθρα