Μπλεξίματα... για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

2 Ιουλίου 2015

Η αστυνομία κατά της διαφθοράς της Κροατίας (USKOK) γνωστοποίησε την Πέμπτη ότι διεξάγει έρευνα, στο «στόχαστρο» της οποίας βρίσκονται κορυφαία στελέχη της πρωταθλήτριας Ντιναμό Ζάγκρεμπ για φοροδιαφυγή και διαφθορά.

Στη σχετική ανακοίνωση δεν κατονομάζονται οι ύποπτοι, αλλά ο σύλλογος αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι εμπλέκονται ο διευθύνων σύμβουλος, Ζντράβκο Μάμιτς και ο αδελφός του Ζόραν, ο οποίος είναι ο προπονητής της ομάδας.

«Στελέχη από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκονται υπό επείγουσα έρευνα με την υποψία της δωροδοκίας και της φοροδιαφυγής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του USKOK, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτή τη στιγμή οι αδελφοί Μάμιτς βρίσκονται με την ομάδα στη Σλοβενία, όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Μια δήλωση που έκαναν στην ιστοσελίδα της Ντιναμό αναφέρει ότι θα συνεργαστούν πλήρως με την αστυνομία.

«Όμως, μπορούμε να πούμε ότι, σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε για τις κατηγορίες, είναι εντελώς αβάσιμες και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να αποδείξουμε την αθωότητά μας», προσθέτουν.

Πέρυσι η Ντιναμό κατάκτησε το δέκατο διαδοχικό και συνολικά 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στην Κροατία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...