Συνεργασία του ΠΑΟΚ με την εταιρία Macron

Η εταιρία αθλητικής ένδυσης MACRON θα ντύνει τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η τελεσίδικη απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ με την σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ δεν προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου για ένα ακόμη χρόνο με την αθλητική εταιρία Nike και ήδη έχει συμφωνήσει με την Macron. Μάλιστα ήδη στην Ολλανδία υπάρχει αθλητικό υλικό της νέας εταιρίας και είναι θέμα χρόνου να δούμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φορούν ρούχα της νέας εταιρίας στις προπονήσεις και στους πρώτους φιλικούς αγώνες.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Macron είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης στην Ιταλία με έδρα την περιοχή του Κρεσπελάνο, που βρίσκεται κοντά στην Μπολόνια.

Η MACRON ντύνει στην Ιταλία τη Νάπολι, τη Λάτσιο, την Μπολόνια και τη Βιτσέντζα, στην Αγγλία την Αστον Βίλα τη Λιντς, τη Μίλγουολ και την Κρίσταλ Πάλλας, τη Σπόρτιγκ και την Μπράγκα στην Πορτογαλία, την Αλκμάαρ και τη Βίτεσε στην Ολλανδία, τη Ρεάλ Μπέτις στην Ισπανία, τη Χάιντουκ στην Κροατία, την Αζαξιό στη Γαλλία και τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει υιοθετήσει επιθετική πολιτική τα τελευταία χρόνια σε μια προσπάθεια να αναπτυχθεί εκτός Ιταλίας όπου είναι ήδη γνωστή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιτελικά στελέχη της εταιρίας είχαν επιλέξει εδώ και καιρό τον ΠΑΟΚ για να «ανοίξουν» την ελληνική αγορά, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για μια ομάδα που θα αναπτυχθεί τα επόμενα χρόνια όχι μόνο εντός ελληνικών συνόρων αλλά και στην Ευρώπη με δεδομένη την παρουσία ενός επενδυτή, όπως ο Ιβάν Σαββίδης.

Σχετικά άρθρα