Προσπαθεί και ελπίζει για Μιραλάς

Αυξάνονται οι πιθανότητες επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να συνεχίζουν την προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλγου άσου της Έβερτον και να έχουν λόγους αισιοδοξίας παρά το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει η Φενερμπαχτσέ για αυτή τη μεταγραφή.
 
Η Έβερτον είναι δεδομένο ότι παραχωρεί τον Μιραλάς κι ο Ολυμπιακός είναι επίσης δεδομένο ότι είναι πρόθυμος να δώσει όσα χρήματα απαιτούνται για να γίνει η μεταγραφή ενός παίκτη που έχει προσφέρει στο σύλλογο, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και είναι σε ιδανική ηλικία για να δώσει πολλά στην ομάδα. 
 
Ο Ολυμπιακός έχει καλή επικοινωνία με την Έβερτον στην οποία παραχώρησε χτες τον Νταβίντ Ενέν, οπότε οι διαπραγματεύσεις μπορούν να γίνουν σε βάση συνεννόησης.
 
Η σύζυγος του Μιραλάς λατρεύει την Ελλάδα και είναι υπέρ της επιστροφής, ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον μάνατζερ του παίκτη και το βασικό ζήτημα που υπάρχει είναι να πειστεί ο Βέλγος άσος ότι δεν θα είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του να επιστρέψει τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μη δοκιμάσει ξανά σε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον. 
 
Ο Μιραλάς είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση και η προσπάθεια συνεχίζεται με πολύ περισσότερες πιθανότητες πλέον σε σχέση με το πρόσφατο διάστημα.

Σχετικά άρθρα