Μεγάλος τσακωμός on air μεταξύ Κατρούγκαλου και Λοβέρδου

3 Ιουλίου 2015

Άγριος καυγάς προκλήθηκε στο στούντιο του MEGA κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελλάδα Ώρα Μηδέν» με πρωταγωνιστές τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ο κ. Κατρούγκαλος επιχείρησε να αναλύσει τις διαδικασίες που συνοδεύουν το προκηρυχθέν δημοψήφισμα. Ο κ. Λοβέρδος επιχείρησε να πάρει κάποιο σχόλιο από τον κυβερνητικό υπουργό σχετικά με τις δηλώσεις  του υπουργού Εθνικής Άμυνας, περί περιφρούρησης του εσωτερικού της χώρας από το στρατό.

Σε αυτό ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε με τη φράση «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» κάτι που εξόργισε τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος απάντησε με μεγαλύτερη ένταση «Λέτε ψέματα ακόμα κι όταν αναπνέετε. Εσείς είστε ψεύτης και κλέφτης». Η απόκριση του κυρίου Κατρούγκαλου ήταν «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές» κάτι που προκάλεσε την οργή και του Μάκη Βορίδη αλλά, ανάγκασε και την Όλγα Τρέμη να πάρει θέση, προσπαθώντας να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, απειλώντας πως θα φωνάξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να επιβάλλει την τάξη.http://www.protothema.gr/ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...