Μαντούρο περί… κρίσης και ΠΑΟΚ

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε στην «telegraaf.nl» για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, το ενδεχόμενο να πληρώνονται οι παίκτες σε μετρητά και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ.
Αρχικά περιέγραψε τις εικόνες που αντίκρισε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης πριν από μερικές μέρες με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις: «Σημειώθηκαν εντάσεις μεταξύ εκείνων που ήθελαν τη συμφωνία με τους πιστωτές και αυτών που δεν ήθελαν. Οι απεργίες γίνονται όλο και περισσότερες», τόνισε ο μέσος του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μίλησε για το γνωστό θέμα των κλειστών τραπεζών:
«Η ιστορία είναι οδυνηρή. Οι τράπεζες είναι κλειστές και οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους χωρίς κάρτα αναλήψεων. Τη μέρα που άνοιξαν, οι ηλικιωμένοι έδειχναν το βιβλιάριό τους και έπαιρναν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους κάτω από τον καυτό ήλιο και αφού περίμεναν για ώρες στην ουρά».
Μάλιστα, ο πρώην παίκτης της Βαλένθια ανέφερε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει επηρεάσει και τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ο περιορισμός ανάληψης μέχρι 60 ευρώ την ημέρα, άγγιξε και τους Έλληνες παίκτες. Αν η κατάσταση χειροτερέψει, το πιο πιθανό είναι να κάνουν μια συμφωνία με την ομάδα, ώστε να παίρνουν τον μισθό τους σε μετρητά. Πρέπει να υπάρξει μια άμεση λύση για την Ελλάδα. Ό,τι και να αποφασιστεί μέσω του δημοψηφίσματος την Κυριακή, δεν έχει σημασία. Πρέπει να υπάρξει σαφήνεια, γιατί υπάρχει και αρκετή πίεση».
Τέλος, ο αμυντικός χαφ αναφέρθηκε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, καθώς ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα φυγής του.
«Έχω συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ και η ομάδα μου έχει πει ότι δεν φεύγω. Με την άφιξη του νέου προπονητή, φαίνεται να αυξάνονται οι πιθανότητές μου για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα».

Σχετικά άρθρα