Ελαφρύνσεις… για Σίτι και Παρί

3 Ιουλίου 2015

Η UEFA «χαλάρωσε» τους περιορισμούς που επέβαλε πέρυσι στις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλαίσιο των κανονισμών περί ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, που επιβλήθηκαν λόγω παραβιάσεων των όρων του «Financial Fair Play», καθώς παρουσίασαν… συμμόρφωση!

Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία (UEFA) γνωστοποίησε την άρση αρκετών περιορισμών στη μεταγραφική δραστηριότητα, τις δαπάνες των εργαζομένων και των αριθμό των παικτών στις διασυλλογικές διοργανώσεις της, περιορισμοί οι οποίοι είχαν επιβληθεί στους δύο συλλόγους, κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Η UEFA πρόσθεσε ότι η σχετική απόφαση ελήφθη επειδή οι «πολίτες» και η πρωταθλήτρια Γαλλίας «έφτασαν συγκεκριμένους στόχους προς τη συμμόρφωση με τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς».

Όπως σημειώνεται, όμως, και στις δύο περιπτώσεις οι σύλλογοι παραμένουν «υπό αυστηρή παρακολούθηση, πρέπει ακόμη να εκπληρώσουν τους στόχους ισοσκελισμένου προϋπολογισμού και ως εκ τούτου υπόκεινται σε κάποιους περιορισμούς το 2016».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ