Διπλό η Μποέμιαν και δύο όβερ από τις ΗΠΑ

188. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ-ΜΠΟΕΜΙΑΝ 2 2.00
Κακή εμφάνιση και ήττα 3-0 από την Σεν Πάτρικς για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν διαφορά ασφαλείας από τη θέση των πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το μεγάλο πρόβλημα για την Λόνγκφορντ είναι ότι δεν έχει επιθετικές λύσεις ειδικά μπροστά στους οπαδούς της όπου έχει σκοράρει μόνο έξι φορές σε επτά αναμετρήσεις. Μαγική εικόνα η ήττα που υπέστη η Μποέμιαν εντός έδρας από την Ντροχέντα με 1-0. Εχασε τα άχαστα η ομάδα του Λονγκ και στο τέλος πληρώθηκε από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου καθώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 90 από στημένη μπάλα. Συνήθως μετά από ήττα επιστρέφει στις επιτυχίες κι ακόμη έχει καλό ποσοστό επιτυχίας μακρυά από την έδρα της με απολογισμό έως τώρα πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Μποέμιαν απέχει πλέον έξι βαθμούς από την τρίτη θέση και θα επιδιώξει με κάθε τρόπο το τρίποντο για να μην μείνει πίσω στη διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
215. ΝΤΑΛΑΣ-ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ ΟΒΕΡ 1.70
Μία ζέστη μία κρύο για τους οπαδούς των γηπεδούχων. Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στο ντέρμπι του Τέξας για το Ντάλας που επιβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα του Χιούστον με 2-0. Είχε επιθετικό οίστρο και καλή κυκλοφορία της μπάλας δίκαια έφτασε στη νίκη που ήταν η πρώτη έπειτα από 40 ημέρες. Κι ενώ περίμενε κανείς ανάλογη συνέχεια μεσοβδόμαδα διασύρθηκε στο Κάνσας με 6-2 για το θεσμό του Κυπέλλου. Θέλει να μείνει στην πεντάδα της Δύσης γι αυτό αναμένεται να παίξει για μία ακόμη φορά φουλ επίθεση στο “Τογιότα Στέιντιουμ” όπου δίνει πάντα γρήγορο ρυθμό. Αυτή τη φορά πάντως θα βρεί έναν πιο επιθετικό αντίπαλο όπως είναι το Νιού Ιγκλαντ. Οι φιλοξενούμενοι μετά την εντός έδρας ήττα από το Βανκούβερ με 2-1 θα ψάξουν το τρίποντο έχοντας πάντως πολύ δύσκολη αποστολή. Δείχνει ντεφορμέ το Νιού Ιγκλαντ μετρώντας τρείς διαδοχικές ήττες. Μείζον θέμα στα μετόπισθεν καθώς δέχεται εύκολα το γκολ. Εκτός έδρας μετρά έξι όβερ σε εννέα αγώνες.
217. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΤΟΡΟΝΤΟ ΟΒΕΡ 1.65
Η κακή ανασταλτική λειτουργία έφερε τη δίκαιη ήττα με 3-1 στο ντέρμπι με το Σαν Χοσέ για το Λος Αντζελες δίνοντας τέλος στο αήττητο των τριών αγωνιστικών. Αλλη ομάδα αντιμετώπισε τον ίδιο αντίπαλο λίγες ημέρες για το θεσμό του Κυπέλλου. Εκεί οι Γκάλαξι παίζοντας οργανωμένα στο αμυντικό κομμάτι πήραν την πρόκριση επικρατώντας 1-0 κι αυτό ήταν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της σεζόν. Στην έδρα τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο παίζουν φουλ επίθεση και έχουν τον πρώτο λόγο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Το Τορόντο είναι σε καλή φόρμα με απολογισμό 4-1-1 από τα τέλη Μαϊου φτάνει εύκολα στο γκολ και δεν φοβάται στα εκτός άλλωστε μετρά τέσσερις νίκες και ένα Χ σε εννέα ματς. Η επιθετική φιλοσοφία των δύο αντιπάλων αλλά και η προϊστορία με έξι όβερ στα έξι τελευταία υπόσχονται υψηλό σκορ.

Σχετικά άρθρα