Μάρτενς: «Θέλω να κάνω μια νέα αρχή» (video)

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός επισημαίνει σε δηλώσεις του πως αυτό που προέχει είναι να κάνει μία νέα αρχή με τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρτενς που επέστρεψε στον Δικέφαλο, από τον δανεισμό του στην Σερκλ Μπρίζ, εκτιμά πως με τον Τούντορ μπορεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία που θα του δοθεί για να αποδώσει σε υψηλά επίπεδα.

Ρωτήθηκε αρχικά ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του από τον Τούντορ και απάντησε: «Είναι προπονητής με τελείως διαφορετικές ιδέες για το ποδόσφαιρο. Προσωπικά μου αρέσει το πως αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και το πως ζητά να παίζουμε. Προσωπικά από μένα ζητά περισσότερη δύναμη στο παιχνίδι μου και φυσικά συμφωνώ μαζί του απλά δεν είμαι ακόμη στην κατάσταση εκείνη που μπορώ να το προσφέρω. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία του, να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε αυτά που πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα».

Ο Μάρτενς αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν αλλά και για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ και είπε: «Ήταν πραγματικά μια δύσκολη περίοδος για μένα καθώς πέρασα δύσκολες καταστάσεις. Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν ήξερα ποιο θα είναι το μέλλον μου και τι θα γίνει. Πλέον όλα αυτά αποτελούν παρελθόν καθώς επέστρεψα στον ΠΑΟΚ και θέλω να κάνω μια καινούρια αρχή. Υπάρχει ένας νέος προπονητής στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι ακόμη δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου αφού έχω ακόμη κάποια μικρά προβλήματα και δεν μπορώ να αποδώσω αυτό που θέλω και μπορώ. Σε αυτό έχω επικεντρωθεί για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Όταν γίνει αυτό νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή σεζόν και να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο όπου εμείς θα έχουμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Η αλήθεια είναι ότι μου δίνει έξτρα κίνητρο να αποδείξω πράγματα στον ΠΑΟΚ έστω και σε αυτή την τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Με όλα αυτά που συνέβησαν τα δυο τελευταία χρόνια και δεν αναφέρομαι μόνο στους τραυματισμούς, είναι η αλήθεια ότι άρχισα να χάνω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι και στο συγκεκριμένο κομμάτι θα με βοηθήσει και ο νέος τεχνικός και οι συμπαίκτες μου για να δείξω τον καλό μου εαυτό».

Σχετικά άρθρα