«Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στη θύρα 4» (video)

Ο Ρόμπιν Όλσεν μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η μεταγραφή του στον “Δικέφαλο του Βορρά” είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Οι δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, αυτό είναι το πρώτο! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για αυτό το σύλλογο. Έπαιξα αρκετά καλά παιχνίδια με τη Μάλμε, αλλά αυτό είναι το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, πιθανότατα ο μεγαλύτερος. Παρακολούθησα τα βίντεο στο YouTube με τους τωρινούς δικούς μας φιλάθλους και πρέπει να είναι εκπληκτικό να παίζεις για αυτούς».
Για το γεγονός ότι φεύγει για πρώτη φορά από τη χώρα του: «Όπως είπα είμαι χαρούμενος και ήθελα να κάνω αυτό το βήμα. Έπαιξα για τέσσερα χρόνια στη Μάλμε και αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Europa League, εύχομαι να πάμε και στους ομίλους και έπειτα θα το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ; «Πραγματικά έχουμε οικογενειακούς φίλους που είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μίλησα μαζί τους, αλλά ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ με πολλούς φιλάθλους και επίσης ξέρω ότι η ομάδα πήρε καινούργιους προπονητές και παίκτες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος λοιπόν. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στη Θύρα 4!».

Σχετικά άρθρα