Αλ. Τσίπρας: «Σήμερα η δημοκρατία νικάει το φόβο»

5 Ιουλίου 2015

«Σήμερα είναι μία μέρα γιορτής γιατί η δημοκρατία είναι γιορτή, είναι χαρά. Κι όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο και τους εκβιασμούς, τότε είναι και λύτρωση και διέξοδος», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ψήφισε στο 661ο εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη. 

Συνεχίζοντας δήλωσε ότι ο ελληνικός λαός στέλνει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα αξιοπρέπειας, αποφασιστικότητας, το μήνυμα ότι έχει στα χεριά του την επιλογή και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

«Πολλοί μπορούν να αγνοήσουν τη βούληση μιας κυβέρνησης, κάνεις δεν μπορεί να αγνοήσει τη βούληση ενός λάου να πάρει τη ζωή στα χεριά του», υπογράμμισε ο πρωθυπoυργός.

Video of tsipras dilosi

Ανέφερε δε ότι η αποφασιστικότητα του λάου νικάει τη προπαγάνδα του φόβου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι από αύριο «θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης».

«Ένα δρόμο επιστροφής στις ιδρυτικές άξιες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης στην Ευρώπη στέλνοντας ένα μήνυμα ισχυρής αποφασιστικότητας ότι όχι μόνο μπορούμε να μείνουμε αλλά και να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη, να δουλέψουμε ως ίσοι απέναντι σε ίσους», σημείωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλήθος πολιτών και ανταποκριτών ξένων Μέσων Ενημέρωσης είχαν κατακλύσει το εκλογικό τμήμα από το πρωί.

hotdoc

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +108741+3163 - adTechUnit 9
Τα παράπονα σε μια σχέση:
Δώστε λίγο χρόνο στη φίλη σας αρχικά να...
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...