Παυλόπουλος: Προχωράμε όλοι μαζί

5 Ιουλίου 2015

Περίπου 5 λεπτά πριν από τις 10 το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στο 583ο εκλογικό τμήμα που στεγάζεται στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Στη δήλωσή του αμέσως μετά, στάθηκε στη σημασία που υπάρχει η επόμενη ημέρα του δημοψηφίσματος να βρει όλους τους Ελληνες ενωμένους.

«Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος σημείωσε ότι αυτό έκαναν οι πρόγονοί μας και αυτό είναι και το δικό μας χρέος σήμερα και κατέληξε: «Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί».
Αναλυτικά όλη η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:

Η σημερινή μέρα ανήκει στον Πολίτη και μόνον. Ο οποίος καλείται ν’ αποφασίσει, κατά συνείδηση και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, για το μέλλον του Τόπου και του Λαού μας. Προσθέτω απλώς το εξής, ιστορικώς αυτονόητο: Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, τον δύσκολο δρόμο του αύριο οφείλουμε να τον διανύσουμε με αρραγή ενότητα. Αυτό έκαναν οι πρόγονοί μας στις κρίσιμες στιγμές. Αυτό είναι και το δικό μας χρέος σήμερα. Προχωράμε λοιπόν, όλοι μαζί.

www.real.gr

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ