«Πικρή ήττα αλλά δεν βάζουμε κάτω το κεφάλι»...

5 Ιουλίου 2015

«Σίγουρα είναι μια πικρή ήττα, αλλά δεν βάζουμε κάτω το κεφάλι», δήλωσε ο Διονύσης Σκουλίδας, ο 18χρόνος φόργουορντ της Εθνικής Εφήβων, μετά την ήττα από την Τουρκία στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Σκουλίδας εξήγησε ότι: «Δεν πιστεύω ότι μείναμε από δυνάμεις. Επίσης δεν πιστεύω ότι δεν το θέλαμε. Δε βάλαμε το κορμί μας δυνατά, δεν παίξαμε δυνατά και το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Θα θέλαμε να βγούμε τρίτοι».

«Σίγουρα είναι πικρή ήττα», επισήμανε ο 18χρόνος φόργουορντ της ελληνικής ομάδας και τόνισε: «Κάθε ήττα είναι πικρή. Δε βάζουμε όμως το κεφάλι κάτω. Έγινε ότι έγινε, το πρωτάθλημα τελείωσε. Τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Όμως η ζωή συνεχίζεται. Δεν υπάρχει χρόνος για να βάζουμε τα κεφάλια κάτω γιατί έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας».

Σε ερώτηση τι κρατάει από την εμπειρία της συμμετοχής σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που έγινε στην Ελλάδα απάντησε: «Κρατάμε όλη την ατμόσφαιρα του κόσμου σίγουρα, όλη την προσπάθεια που κάναμε, όλος αυτός ο μήνας ήταν υπέροχος. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την αγάπη τους».

Πηγή: www.pamesports.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +108768+25654 - adTechUnit 9
Άγχος: Δυσκολία στην αναπνοή και πόνος στο στήθος
Το πρόβλημα μου είναι ότι αγχώνομαι με το...
Ψυχιατρική: Η κακή διάθεση και η έλλειψη ευχαρίστησης
Όλες οι μορφές ψυχοθεραπείας, κατά το...
Σχέση: Όταν δε σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου
Το πρόβλημα είναι ότι οι γονείς του δεν...