Φυσικά "βιάγκρα" που κρύβει το ψυγείο σου: Τα ήξερες;

6 Ιουλίου 2015

Τροφές που μπορεί να ανεβάσουν την ερωτική επιθυμία: Όχι δεν πρόκειται για δυσεύρετα βότανα με χημικά συστατικά. Είναι καθημερινά τρόφιμα που ποτέ δεν υποψιαζόσουν πως μπορεί να έχουν θετική επίδραση στο σεξ. 

Η αργινίνη είναι ένα συστατικό που περιέχεται σε πρωτεινούχες τροφές και είναι πολύ οφέλιμο για τη γενικότερη ανάπτυξή μας αλλά και για τη σεξουαλική μας ζωή! Βρίσκεται κυρίως στο κοτόπουλο, στο μοσχάρι, στα αβγά και στα γαλακτοκομικά προιόντα! 

Ασβέστιο: Το ασβέστιο είναι οφέλιμο για τις νευρικές διαβιβάσεις και θεωρείται ευεργετικό για τη στύση του άνδρα αλλά και το γυναικείο οργασμό. Ανεβάστε το με κατανάλωση λαχανικών δημητριακών γαλακτοκομικών προιόντων με φασολάκια, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. 

Βιταμίνη C: όχι μόνο μας προστατεύει από το κρυολόγημα αλλά θεωρείται από πολλούς ειδικούς ότι βελτιώνει την ερωτική ορμή. Βιταμίνη C δεν περιέχουν μόνο τα πορτοκάλια αλλά και το μπρόκολο, τα φρούτα του δάσους, το μάνγκο. 

Μαγνήσιο: Διατηρεί ισορροπημένες τις ερωτικές ορμόνες και είναι ευεργετικό γιατην ερωτική διέγερση. τον οργασμό, την εκσπερμάτιση. Όστρακοειδή, αυγά, τυρί, μπανάνες και δημητριακά είναι μερικές τροφές που το περιέχουν. 

Πολύ σημαντικό είναι η κατανάλωση των τροφών να γίνεται βάση ενός ισορροπημένου διατροφολογίου και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρού. Θυμηθείτε ότι σε όλες τις τροφές χρειάζεται μέτρο και πως ο κάθε οργανισμός έχει διαφορετικές ανάγκες. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...