Who Deleted Me: Δωρεάν εφαρμογή σου δείχνει ποιος σε διέγραψε από φίλο του στο Facebook

Θα έχετε συναντήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια διάφορα scam που σας υπόσχονται ότι μπορούν να σας εμφανίσουν ποιοι παρακολουθούν το προφίλ σας στο Facebook και ποιοι σας έχουν διαγράψει από φίλο τους, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι κάποιος κατάφερε να επιτύχει τουλάχιστον το δεύτερο (τις διαγραφές) ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται.

Πρόκειται για την εφαρμογή “Who Deleted Me on Facebook” του προγραμματιστή Anthony Kuske, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές Android [Google Play Link], iOS [iTunes Link] και ως extension για τον Chrome browser [Chrome Store Link].

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, ο χρήστης καλείται να συνδέσει τον λογαριασμό Facebook για να εμφανιστεί ο αριθμός των φίλων του. Επιλέγοντας “View Friend List” θα του μεταφερθεί σε ένα άλλο μενού με διάφορες λίστες, στις οποίες περιλαμβάνονται τα New, Deleted You, You Deleted, Deactivated και Current.

Σύμφωνα με τον δημιουργό, η εφαρμογή ξεκινά την επισήμανση των διαγραφών (μαζί με την ημερομηνία) από τη στιγμή που γίνει η εγκατάσταση και έπειτα, άρα δεν θα σας εμφανίσει φίλους και πρώην φίλους από το παρελθόν. Επιπλέον, υπάρχει σύστημα ειδοποιήσεων που σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε ενέργεια στις προαναφερθείσες λίστες.

Με κάθε ειλικρίνεια αναφέρουμε ότι δεν έχουμε δοκιμάσει την εφαρμογή μέχρι στιγμής, οπότε αν κάποιος από εσάς “ψήθηκε” να τη χρησιμοποιήσει θα χαρούμε να μοιραστεί μαζί μας τις εντυπώσεις του στα σχόλια.

[via]

Σχετικά άρθρα