Δέλλας: «ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί»

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποιήσε η ΑΕΚ στα Σπάτα και ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν.
Οι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν για πρώτη φορά φέτος ενώ προηγήθηκε ο αγιασμός της ομάδας. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι με την επιστροφή της ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ ο στόχος είναι ο δικέφαλος να πρωταγωνιστεί. Μάλιστα ο Δέλλας μίλησε για τα μεταγραφικά αλλά και για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία.
«Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια. Με υπομονή, με πολλή δουλειά, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδος στη Super League. Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν, για να χτίσουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστήσει. Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Θέλουμε, βέβαια, κάποιες προσθήκες ακόμα, όμως πιστεύω ότι μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία θα έχουμε τελειώσει και με αυτά, για να πάμε εκεί και να έχει όλο το χρόνο μπροστά της η ομάδα να δεθεί. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα τελειώσουμε. Ο κόσμος της ΑΕΚ να περιμένει να δει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα».
Για την περσινή σεζόν και το τι κρατάει από αυτή: «Λίγα πράγματα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη. Δείξαμε αρκετά μεγάλη σταθερότητα μέσα στη σεζόν, στο πρωτάθλημα και το κύπελλο. Κρατάμε το καλό κλίμα που είχαμε μέσα στα αποδυτήρια και τώρα περιμένουμε να μπουν και οι νέοι παίκτες σε ατό το οικογενειακό κλίμα».
Για τα μεταγραφικά απάντησε αστειευόμενος:  «Υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από το Βασιλαντωνόπουλος; Για μένα το παν είναι να είμαστε ένα καλό σύνολο. Μακάρι να έρθουν μεγάλα ονόματα, αλλά το παν είναι το σύνολο».
Από την άλλη μεριά ο Χρήστος Αραβίδης φάνηκε αισιόδοξος για την σεζόν που αρχίζει.
«Ξεκινάμε χαρούμενοι τη σεζόν. Ξεκουραστήκαμε αρκετά. Τώρα πλέον έχουμε μεγαλύτερους στόχους. Κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνουμε ψηλότερα και να κοιτάμε πάντα την κορυφή. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε μία ομάδα που την ονειρευόμαστε χρόνια. Βέβαια μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα και εκεί να περάσουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε και προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα η Α’ Εθνική, έχω παραστάσεις. Φυσικά και θέλω να είμαι καλός και να βοηθήσω την ομάδα αλλά το παν είναι να πετύχουμε τον στόχο μας».
Για το αν στοχεύει στο να αναδειχθεί και τη νέα σεζόν πρώτος σκόρερ, απάντησε: «Αριθμητικό στόχο δεν θέλω να βάλω για μένα, θα ήθελα να βάλω περισσότερα γκολ από ό,τι πέρσι αλλά το βασικό είναι να κάνει σταθερά βήματα προόδου η ομάδα».
 

Σχετικά άρθρα