Σάντσεθ: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Μία υπογραφή απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρχιο Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από την Δευτέρα στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του “Τριφυλλιού” και μετά από τη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών συμφώνησε να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο Σάντσεθ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας ομάδας του.
Η ισπανική Marca αναφέρεται στη μεταγραφή του Σάντσεθ και φιλοξενεί δηλώσεις του Ισπανού, ο οποίος τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη και συμμετέχει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα». Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης λόγος για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και για την αρνητική απάντηση του ποδοσφαιριστή στην πρόταση της τουρκικής Μπεσίκτας.
Ο Σάντσεθ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους “Πράσινους” και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τις 800.000 ευρώ.
Διαβάστε ακόμα:
Ιατρικά και πάει Ολλανδία ο Σάντσεθ

Σχετικά άρθρα