Νέα αρχή στον Ηρακλή με όνειρα και φιλοδοξίες (photos)

Με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν στη Super League οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνησή τους. Το “παρών” στο προπονητικό κέντρο της Μίκρας έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του “Γηραιού”, Κοστίν Λάζαρ, Άγγελος Χαντί και Κερέμ Μπουλούτ ενώ ο Καρλίτος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την επόμενη Δευτέρα.
Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:
Οι παίκτες της ομάδας, αφού «γέμισαν τις μπαταρίες τους» κατά τη διάρκεια των διακοπών, πάτησαν επιτέλους γήπεδο και εκτελούν τις πρώτες ασκήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου και του νέου βοηθού του, Νίκου Καραμπετάκη. Οι ποδοσφαιριστές, εμφανίστηκαν με μεγάλη διάθεση, δηλώνοντας πως θα είναι προσηλωμένοι στο στόχο, ενώ ευχήθηκαν να υπάρχει υγεία και οικογενειακό κλίμα για να έρθουν οι επιτυχίες.
Το «παρών» έδωσαν και τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, Κοστίν Λάζαρ, Άγγελος Χαντί και Κερέμ Μπουλούτ. Ο τέταρτος νεοφερμένος, ο Καρλίτος, θα μπει στο ρυθμό των προπονήσεων την προσεχή Δευτέρα, όπως επίσης και οι 3 Αργεντίνοι, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, Ντιέγκο Ρομάνο και Εμάνουελ Περόνε.

Σχετικά άρθρα