Τι παράπονα έκανε ο Τσίπρας για τον Καμμένο;

7 Ιουλίου 2015

Την... πάσα την έδωσαν οι φωτορεπόρτερ που κατέγραφανφωτογραφικά στιγμιότυπα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν ζήτησαν από τονΠάνο Καμμένο να κάνει λίγο πιο πίσω για να φαίνεται και ο πρωθυπουργός. 

Ευδιάθετος ο Αλέξης Τσίπρας πείραξε τον κυβερνητικό του εταίρο, αποκαλώντας τον «ογκόλιθο», που τον κρύβει στις φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες -όπως πάντα- μίλησαν και στην περίπτωση της συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο. Αυτονόητα πιο χαμογελαστοί ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., αναμενόμενα συνοφρυωμένοι Β. ΜεϊμαράκηςΦ. Γεννηματα, Δ. Κουτσούμπας, εκφραστικός στα πηγαδάκια ο Σ. Θεοδωράκης.

Μπαίνοντας ο πρωθυπουργός είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τηνΦώφη Γεννηματά, σε μια συζήτηση όχι πολιτική, αλλά σχετική με τα παιδιά τους.

Οι αρχηγοί πήραν θέση στο τραπέζι γύρω από τον Προκόπη Παυλόπουλο αν και το πρωτόκολλο, προέβλεπε ότι εκ δεξιών του Προέδρου επρόκειτο να καθίσουν Τσίπρας, Θεοδωράκης και Καμμένος. Το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ξεκίνησε με τους συνεργάτες τους να βρίσκονται εκτός της αίθουσας αλλά κι εκείνοι καθισμένοι γύρω από το... ίδιο τραπέζι.

 

 

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ