Τι λέει η Δανάη Στράτου για τον Γιάνη Βαρουφάκη;

7 Ιουλίου 2015

Tην γνωρίσαμε μέσω του «super star» υπουργού Οικονομικών , μάθαμε ότι ίσως να ήταν η γυναίκα που αποτέλεσε την έμπνευση για την παγκόσμια επιτυχία των Pulp, «common people» και κυρίως την είδαμε να στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της στο πρόσωπό του.

Ο λόγος για τη σύζυγο του Γιάνη Βαρουφάκη, την εικαστικό Δανάη Στράτου, την οποία «συναντούσαμε» μαζί με τον μέχρι χθες ΥΠΟΙΚ, συχνά πυκνά εδώ και πέντε μήνες.

Η αγαπημένη του «ροκ γόη» του Υπουργείου Οικονομικών εκφράζει την αγάπη και τη συμπαράσταση στο δικό της Γιάνη, μία μέρα μετά την παραίτηση του από τη θέση του Υπουργού, λέγοντας στο protothema.gr:«Αισθάνομαι περήφανη για το 61,5% και ακόμη πιο περήφανη για τον Γιάνη».

Ακόμη, σε ερώτηση του protothema.gr, για το αν υπάρχει καμία σκέψη για να αφήσουν την Ελλάδα και να επιστρέψουν στο εξωτερικό, η ίδια ξεκαθαρίζει: «Φυσικά και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη σκέψη μας, φυσικά και συνεχίζουμε να ζούμε εδώ».

Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποχώρησε από το Υπουργείο, μαζί με την easy rider σύζυγό του, ενώ λίγο μετά απαθανατίστηκαν από ιταλικό μέσο, να πίνουν σε μαγαζί τις μπυρίτσες τους.

 

 

http://www.star.gr/


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...