Πήρε «φωτιά» το τηλέφωνο του Άρνεσεν

Επείγει η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρή η ομάδα, αυτή την περίοδο που διανύουμε, για τους πρώτους αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μιλά συνεχώς με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και έχει ως βασικό στόχο να τους πείσει να έρθουν στην ομάδα. Το κινητό του τηλέφωνο πήρε κυριολεκτικά «φωτιά» τις τελευταίες ώρες. Πρόθεση του Αρνεσεν είναι να φέρει στον ΠΑΟΚ έναν ικανό επιθετικό, σε πρώτη φάση, για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κλάους Αθανασιάδη είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης ενός στράικερ.

Δυστυχώς, δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ και του Άρνεσεν, οι εξελίξεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο που επικρατούν στην Ελλάδα. Και το αναφέρουμε διότι ενώ στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως οικονομικά είναι εξασφαλισμένο το μπάτζετ και οι απολαβές των παικτών (εγγυάται προσωπικά ο Σαββίδης), εντούτοις η αστάθεια που επικρατεί στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετικά διστακτικούς αρκετούς από τους ικανούς παίκτες με τους οποίους μιλά ο Άρνεσεν για να τους φέρει στην Τούμπα.

Πάντως ο Άρνεσεν συνεχίζει τις επαφές, ενημερώνει αναλυτικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και ευελπιστεί πως πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να φέρει κι άλλους παίκτες στον ΠΑΟΚ. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τον Όλσεν, έχει λύσει το συμβόλαιο με τον Χακόμπο και η επόμενη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός επιθετικού.

Σχετικά άρθρα