Στοματικό σεξ: Τι είναι η τεχνική ζιγκ ζαγκ

7 Ιουλίου 2015

Στοματικό σεξ

Οι γυναίκες απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά και φυσικά και το στοματικό σεξ από έναν άνδρα. Οι άνδρες που πολλές φορές βαριούνται τα προκαταρκτικά και βιάζονται για τη διείσδυση δε φαντάζονται πόσο πιο ερωτικό μπορεί να γίνει το παιχνίδι προσφέροντας την ηδονή στη γυναίκα τους και βλέποντας το πόσο εκείνη χαίρεται το σεξ μαζί του…

Υπάρχουν πολλές τεχνικές για το στοματικό σεξ στη γυναίκα, που ελάχιστοι γνωρίζουν μιας και το στοματικό σεξ είναι ακόμα για πολλά ζευγάρια ένα ζήτημα ταμπού, ένα θέμα που προτιμάμε να αποσιωπούμε.

Τι είναι η τεχνική ζιγκ ζαγκ

Με αυτή την τεχνική ο άνδρας ερεθίζει ολόκληρη την περιοχή των γεννητικών οργάνων και όχι μόνο συγκεκριμένα σημεία όπως η κλειτορίδα. Περιλαμβάνει αργές κινήσεις κάθετες στη βάση της κλειτορίδας και οριζόντιες στη βάση της.

Οι έμπειροι άνδρες γνωρίζουν ότι οι οριζόντιες κινήσεις της γλώσσας είναι πιο ευχάριστες για τη γυναίκα. Μάλιστα εναλλάσσουν 7 κινήσεις οριζόντιες με μία κάθετη κάθε φορά. Στο ενδιάμεσο κάνουν και διαγώνιες κινήσεις.

Είναι εκπληκτικό το πόσο απολαμβάνει μια γυναίκα την τεχνική αυτή και πρόκληση για κάθε άνδρα να της προσφέρει τόση ηδονή. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...