Πήρε και Τζάτζα η Γιουβέντους

Διαβάστε ακόμα:
Νέο συμβόλαιο ο Αλέγκρι
Πήρε Νέτο η Γιούβε, στην Κάλιαρι ο Στοράρι
«Έδεσε» Μαρκίζιο η «Γιούβε»
 
Η Γιουβέντους, μετά και την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Αλέγκρι, συνεχίζει την ενίσχυσή της και ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμόνε Τζάτζα από την Σασσουόλο. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός έκανε πολύ καλά ματς την προηγούμενη σεζόν και έτσι «κέρδισε» ένα συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ιταλίας! Όπως έκανε γνωστό η ιταλική ομάδα, ο Τζάτζα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.
«Η Γιουβέντους γνωστοποιεί πως έφτασε σε συμφωνία με την Σασουόλο, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Σιμόνε Τζάτζα, έναντι του ποσού των 18 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο και θα αποπληρωθεί σε διάστημα τριών ετών», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της «Γιούβε», στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου!****
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Γουέστ Χαμ ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους για την απόκτηση του Άντζελο Ογκμπόνα…Όπως μετάδωσε το «Sky Sport Italia» οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 12 εκατ. ευρώ με προοπτική η μεταγραφή να φτάσει τα 13 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο 27άχρονος Ιταλός αμυντικός έχει ήδη υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τα «σφυριά» και θα περάσει άμεσα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο… Να σημειώσουμε ότι ο Ογκμπόνα ανήκει στην Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2013 και έχει παίξει σε 55 παιχνίδια. Τις τελευταίες μέρες ο αγγλικός Τύπος «μιλά» για το φλερτ της Γουέστ Χαμ με τον Ιταλό άσο, και φαίνεται πως η υπόθεση… πάει σε «γάμο»!

Σχετικά άρθρα