Χοιρινό με μέλι και πορτοκάλι!Θα το λατρέψετε!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 κιλό χοιρινό (μπούτι), σε μπουκιές</li>
<li class="ingredient">1 κρεμμύδι, σε λεπτές ροδέλες</li>
<li class="ingredient">10-12 μανιτάρια άσπρα, κομμένα στα 4</li>
<li class="ingredient">120γρ. μέλι</li>
<li class="ingredient">200ml χυμό πορτοκάλι</li>
<li class="ingredient">μαϊντανό ψιλοκομμένο για το πασπάλισμα (προαιρετικά)</li>
<li class="ingredient">3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το χοιρινό. Όταν ροδίσει απ' όλες τις πλευρές το βγάζετε από την κατσαρόλα και το αφήνετε στην άκρη.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και τα σοτάρετε μέχρι να μαραθούν.</p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Στη συνέχεια ξαναρίχνετε το κρέας στην κατσαρόλα, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το μέλι και το χυμό πορτοκαλιού, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το χοιρινό να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει και η σάλτσα του να δέσει καλά. Πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.</p>
</div>
<p> </p>
<p> </p>
<p><a href="http://www.olivemagazine.gr/">http://www.olivemagazine.gr/</a></p>
<p> </p>
<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong><br /></strong></p>

Σχετικά άρθρα