Δυάδα από Βραζιλία και Γκολντ Καπ

Συνεπής στο ραντεβού με το ταμείο ήταν η στήλη μας και το βράδυ της Κυριακής, καθώς πέρασε στο 91’ ο «άσος» του Πόρτλαντ (1-0), ενώ επιβεβαιώθηκε και το goal στο Λιμπερτάδ – Χενεράλ Ντίας (1-1). Θα ήταν ακόμη καλύτερα τα πράγματα εάν ερχόταν και το over σε αυτό το παιχνίδι, αλλά έστω και έτσι εμείς μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.

160 ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ Χ2 (Δ.Ε.) 1,55
Η Γκρέμιο θεωρούμε ότι αδικείται από τις αποδόσεις αουτσάιντερ που της δίνουν οι μπουκ. Βρίσκεται σε… εκρηκτική κατάσταση (5 σερί νίκες με 9-3 γκολ), πήρε πέρυσι το τρίποντο στην έδρα της νυν αντιπάλου της (2-1), η ψυχολογία της είναι στα ύψη, καθώς εκτός των θετικών αποτελεσμάτων της παίζει καλή μπάλα και οι παίκτες της δείχνουν ότι το ευχαριστούνται μέσα στο γήπεδο, ενώ είναι καλές οι επιδόσεις της στα εκτός έδρας παιχνίδια της (2-1-2, οι ήττες από τις υπολογίσιμες Σάο Πάουλο και Κοριτίμπα). Η Σαπεκοένσε παρουσιάζει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ (9 σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα έως τώρα και 3 στα τελευταία 6) και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της τον τελευταίο μήνα (2-1-3). Το μεγάλο της όπλο είναι η έδρα της (4-1-1), εξ’ ου και η κάλυψή μας στην ισοπαλία. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Πιστεύουμε, όμως, στην ανωτερότητα της Γκρέμιο και τη στηρίζουμε.

168 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ 1 1,90
Η Κόστα Ρίκα είναι το φαβορί του ομίλου της στο Γκολντ Καπ (συμμετέχει στον 2ο μαζί με Ελ Σαλβαδόρ, Τζαμάικα και Καναδά). Καλείται να το αποδείξει με το… καλημέρα απέναντι στην Τζαμάικα της οποίας η αποστολή είναι κατά τα 2/3 αυτής που πήρε μέρος στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα (αναμένεται λοιπόν να υπάρχει μία σχετική κούραση). Εκεί όπου ήταν στιβαρή αμυντικά (δέχτηκε μόνο ένα τέρμα σε κάθε ματς), αλλά μεγάλο πρόβλημα σε δημιουργία και τελική προσπάθεια (δεν κατάφερε να σκοράρει). Η Κόστα Ρίκα έδωσε τρία δυνατά φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της και έδειξε καλά στοιχεία παρότι δεν νίκησε σε κανένα (έχασε 1-0 από Κολομβία και 2-1 από την Ισπανία και έφερε 2-2 με το Μεξικό). Το ρόστερ που κατεβάζει είναι ποιοτικό (μεγάλη απουσία είναι μόνο αυτή του πορτιέρο Νάβας), έφεση στο γκολ έχει, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη.

Σχετικά άρθρα