Σίλβα, διαρκείας και μεταγραφές

Μεγάλη κινητικότητα στον Ολυμπιακό σε πολλά μέτωπα, με κεντρικό πρόσωπο το νέο προπονητή Μάρκο Σίλβα.
Ο Πορτογάλος έφτασε χτες στην Αθήνα, υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους ερυθρόλευκους, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη και είχε τις πρώτες επαφές με τους συνεργάτες του στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Σήμερα το απόγευμα θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αύριο θα παρουσιαστεί από την ΠΑΕ και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Παράλληλα θα’ χει και τον τελικό λόγο για τις μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει βασικούς στόχους και έχει κάνει προχωρημένες επαφές για τον Φιλίπ Μεξές στην άμυνα, τον Πάπε Ντιοπ στο κέντρο και τους Νενέ και Κέβιν Μιραλάς για την επίθεση. Αυτούς θα επιχειρήσει να αποκτήσει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εισηγήσεις για παίκτες που έχει στο μυαλό του ο προπονητής.
Σήμερα το μεσημέρι γίνεται η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας με πολύ μειωμένες τιμές. Θα υπάρχουν μειώσεις έως και 50% ενώ περίπου 18.000 θέσεις του γηπέδου θα τιμώνται από 100-170 ευρώ. Κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας είναι «ανταποδίδουμε την αγάπη του κόσμου μας», με τον Ολυμπιακό να κινείται στο πνεύμα της εποχής και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και στις οικογένειες να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στους φετινούς αγώνες της.

Σχετικά άρθρα