Ομολογία ΣΟΚ απο τον Κόσμπι: "Νάρκωσα γυναίκα για να κάνω σέξ"

8 Ιουλίου 2015

Ο Μπιλ Κόσμπι, ο Αμερικάνος ηθοποιός που έγινε διάσημος από την τηλεοπτική σειρά «The Cosby Show», τον οποίο κατηγορούν για βιασμό περίπου είκοσι γυναίκες, παραδέχεται σε δικαστικό έγγραφο ότι είχε δώσει ένα ισχυρό ηρεμιστικό σε τουλάχιστον μία γυναίκα για να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της.

Ο Κόσμπι είχε απαντήσει θετικά τον Σεπτέμβριο του 2005 σε ερωτήσεις της Ντολόρες Τροϊάνι, δικηγόρου της Άντρεα Κόνσταντ, σχετικά με τη χορήγηση ηρεμιστικού στη δεύτερη προκειμένου να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. Τον περσινό Δεκέμβριο όμως, ο Κόσμπι αναίρεσε τα λεγόμενά του, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες άρχισαν να τον κατηγορούν για βιασμό.

Σε κατάθεσή του το 2005 που δημοσιοποιήθηκε χθες από τις αμερικανικές αρχές στον ιστότοπο pacer.gov, ο Αμερικάνος κωμικός παραδέχεται ότι έδωσε Quaalude, ένα ηρεμιστικό και υπνωτικό φάρμακο, σε τουλάχιστον μία νεαρή γυναίκα το 1976.

Η Κόνσταντ είχε προσφύγει εναντίον του για βιασμό το 2005, αλλά δεν είχαν ασκηθεί διώξεις καθώς είχε επιτευχθεί συμβιβασμός το 2006 έναντι αδιευκρίνιστου ποσού.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...