Τσίπρας: «Θα καταθέσουμε αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις»

8 Ιουλίου 2015

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε ο πρωθυπουργός ο οποίος επέστεψε το απόγευμα από το Στρασβούργο.

Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου στις 20:45 προκειμένου να ενημερώσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για τις εξελίξεις αλλά και για τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες ενώ δεν αποκλείεται να συζητήσουν και το ενδεχόμενο της νέας συνεδρίασης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Στο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες μπροστά στις κάμερες ο πρωθυπουργός είπε ότι κινούμαστε στα πλαίσια της γενικής γραμμής που χαράξαμε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. 

«Σήμερα καταθέσαμε την πρόταση στον ευρωπαικό μηχανισμό στήριξης. Για ένα πρόγραμμα χρηματοδοτικής στήριξης για το μεσοπρόθεσμο διάστημα. Αύριο θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας. Σαφείς δεσμεύσεις για χρηματοδότηση, απομείωση χρέους και μεταρρυθμίσεις. Αυτός είναι ο στόχος και η προσπάθειά μας. Έχουμε στο πλευρό μας τον λαό» είπε ο κ. Τσίπρας.


Παυλόπουλος: Αταλάνευτη η παραμονή της Ελλάδος στην Ευρωζώνη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την μεριά του επεσήμανε στον πρωθυπουργό ότι τα γεγονότα που ζούμε είναι βαρύνουσας σημασίας και είναι θετικό το ξεκαθάρισμα που έγινε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πως το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν σήμαινε σε καμία περίπτωση ρήξη αλλά την επανέναρξη της προσπάθειας για αταλάντευτη παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

Πηγή: real.gr

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ