Samsung Galaxy Note 5 και Galaxy S6 Edge Plus: Πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους

Λιγότερο από δύο μήνες απομένουν για την έναρξη της IFA Berlin 2015, όπου η Samsung παρουσιάζει παραδοσιακά το Galaxy Note της χρονιάς, και ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες πληροφορίες από την ιστοσελίδα SamMobile για το φετινό μοντέλο, καθώς επίσης και για το Galaxy S6 Edge Plus.

Ξεκινώντας από το Samsung Galaxy Note 5, αναφέρεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5.67” Super AMOLED QHD, μπαταρία 4100mAh και επεξεργαστή Exynos 7422, ο οποίος θα είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σύγκριση με τον 7420 που χρησιμοποιείται στο Galaxy S6, αφού πρόκειται για το πρώτο SoC της εταιρείας που ενσωματώνει CPU, GPU, μνήμη RAM και Modem σε ένα chip.

 

Σε ό,τι αφορά το Samsung Galaxy S6 Edge Plus, αναφέρεται ότι θα διαθέτει οθόνη 5.7” (κυρτή και από τις δύο πλευρές) Super AMOLED QHD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, αποθηκευτικό χώρο 32GB, κάμερα 16MP με σύστημα O.I.S., εμπρόσθια κάμερα 5MP, μπαταρία 3000mAh και λειτουργικό σύστημα Android 5.1.1 Lollipop.

Σε αμφότερες τις συσκευές θα τοποθετηθεί γυαλί στο πίσω μέρος, οπότε αφήστε στην άκρη όποια πρόβλεψη είχατε για αποσπώμενη μπαταρία, ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη για υποδοχή microSD.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, έχουμε μια πρώτη εικόνα για το που κινείται η εταιρεία.

[via]

Σχετικά άρθρα