Από τις 14 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ

Η κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ θα είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Κροάτες μετά την επικράτησή τους (3-1) στον πρώτο αγώνα επί της Ουαλικής Μπρόουτον και την χθεσινή ισοπαλία (2-2), εξασφάλισαν δίκαια το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβα στις 16 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα μεταβεί αεροπορικώς από το Ντίσελντολφ της Γερμανίας στο Ζάγκρεμπ από την Τρίτη 14 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα η μετακίνηση θα γίνει με πτήση τσάρτερ. Το αεροπλάνο θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης από την Θεσσαλονίκη με αρχικό προορισμό το Ντίσελντολφ. Εκεί θα επιβιβαστούν όλα τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ. Και από την Γερμανία το ταξίδι θα συνεχιστεί για την Κροατία.

Κρίθηκε σκόπιμο από τον Τούντορ και τον Αρνεσεν, να βρεθεί μια ημέρα νωρίτερα η ομάδα στην Κροατία (στις 14 Ιουλίου, αντί για τις 15 όπως αρχικά είχε αποφασιστεί) προκειμένου οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν δύο προπονήσεις στην Κροατία, πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύει ο Τούντορ, πως οι παίκτες θα ενσωματωθούν καλύτερα στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην Κροατία, καθώς και θα αφοσιωθούν πλήρως στις απαιτήσεις της πρώτης αναμέτρησης.

Σχετικά άρθρα