Προορισμός Σέεφελντ για Ολυμπιακό (photos)

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» το μεσημέρι της Παρασκευής για την Αυστρία όπου το επόμενο δεκαήμερο θα πραγματοποιήσει στο Σέεφελντ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.
Μαζί με τον Μάρκο Σίλβα τους συνεργάτες του και τους 26 παίκτες που ταξίδεψαν σήμερα (αργότερα θα ενσωματωθούν οι διεθνείς), την αποστολή συνοδεύουν ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Κώστας Καραπαπάς.
Σε αυτό το στάδιο μετέχουν 26 ποδοσφαιριστές, καθώς η προετοιμασία αρχίζει αργότερα για τους διεθνείς Μιλιβόγεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Κασάμι και Ντοσεβί, ενώ ο Μανιάτης μένει στην Αθήνα για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως κάνει και Μπεν που επίσης έχει αποκτηθεί αλλά έχει ακόμη δρόμο για να είναι έτοιμος.
Οι παίκτες με τους οποίους αρχίζει η σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ρομπέρτο, Λόρια, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Αυλωνίτης, Βούρος.
ΜΕΣΟΙ: Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Λάτσι, Ζντιέλαρ, Κασάμι, Τζανδάρης, Φορτούνης, Μαρτίνες, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκες.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντοσεβί, Γιαννιώτας, Ντουρμάζ, Καραμάνος, Κολοβός, Ολαϊτάν, Πουλίδο,Μπενίτες, Χάρα.
Ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά στην Αυστρία, την προσεχή Τετάρτη με την Ντούκλα Πράγας και το άλλο Σάββατο με την Ρίζεσπορ.
Στη συνέχεια θα παίξει στην Τουρκία με την Φενερμπαχτσέ του Περέιρα (21/7) και την Μπέτις (23/7). Και στην Ολλανδία με την Τβέντε (29/7) και την Φέγενορντ (1/8).

Σχετικά άρθρα