Tάρτα με ντοματίνια και βασιλικό!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">1 φύλλο σφολιάτα έτοιμη</li>
<li class="ingredient">500γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση</li>
<li class="ingredient">1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο σε ταλιατέλες με το peeler</li>
<li class="ingredient">200γρ. φέτα</li>
<li class="ingredient">200γρ. ανθότυρο</li>
<li class="ingredient">100ml κρέμα γάλακτος</li>
<li class="ingredient">3 αβγά</li>
<li class="ingredient">6-7 φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένα</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τα τυριά, τα αβγά, την κρέμα γάλακτος, λίγο πιπέρι και χτυπάτε να ομογενοποιηθεί το μίγμα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο την τελευταία στιγμή και την απλώνετε σε μια κεραμική ταρτιέρα φροντίζοντας να καλύπτει τον πάτο και τα τοιχώματα ως ψηλά. Αν δεν έχετε κεραμική ταρτιέρα που δεν κολλάει, πριν απλώσετε τη ζύμη στρώστε στον πάτο ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Με ένα πιρούνι τρυπάτε παντού όλη την επιφάνεια της ζύμης. Ρίχνετε μέσα το μίγμα τυριού που ετοιμάσατε, στρώνετε ομοιόμορφα την επιφάνεια και μοιράζετε από πάνω το κολοκύθι και τα ντοματίνια.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Βάζετε την ταρτιέρα στο φούρνο και ψήνετε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια. Σερβίρετε την τάρτα ζεστή, πασπαλισμένη με το βασιλικό.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα