Σουβλάκια με γαλοπούλα και λαχανικά!

10 Ιουλίου 2015

λικά

  • 500γρ. φιλέτο γαλοπούλας, σε κυβάκια
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 κολοκύθι
  • 8 ντοματίνια
  • 6 μανιτάρια
  • Για τη μαρινάδα
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. γλυκού δεντρολίβανο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • 1 κουτ. σούπας λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι
 

Διαδικασία

 

Βήμα 1

Χτυπάτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το λεμόνι, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι.

 

Βήμα 2

Κόβετε το κρέας σε κύβους και το βάζετε στη μαρινάδα από το βράδυ. Κόβετε και τα λαχανικά σε τετράγωνα κομμάτια.

 

Βήμα 3

Περνάτε το κρέας σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τα λαχανικά. Ψήνετε στο γκριλ του φούρνου στους 180˚C για 20 λεπτά περίπου. Συνοδεύετε με ρυζάκι, ψημένες πιτούλες ή άλλη γαρνιτούρα της αρεσκείας σας.

 

 

http://www.olivemagazine.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ