Πράσινη σαλάτα με ανθότυρο ρόδι και καρύδια

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">200γρ. σταμναγκάθι</li>
<li class="ingredient">1 ματσάκι ρόκα τρυφερή</li>
<li class="ingredient">2 φλιτζάνια σπανάκι τρυφερό μόνο φυλλαράκια</li>
<li class="ingredient">1 φλιτζάνι καρύδια, χονδροκομμένα</li>
<li class="ingredient">250γρ. ανθότυρο, κομμένο σε κύβους</li>
<li class="ingredient">4 κουτ. σούπας σποράκια ροδιού</li>
<li class="ingredient">1 μήλο πράσινο</li>
<li class="ingredient">χυμό λεμονιού</li>
<li class="ingredient">1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">½ φλιτζάνι ξίδι βαλσαμικό</li>
<li class="ingredient">3 κουτ. σούπας χυμό ροδιού</li>
<li class="ingredient">1 κουτ. σούπας μέλι</li>
<li class="ingredient">αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Πλένετε τις πρασινάδες, τις στραγγίζετε καλά και τις κόβετε σε μικρότερα κομμάτια με το χέρι.<br /> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Καθαρίζετε το μήλο και το κόβετε σε κύβους. Το ραντίζετε με το χυμό του λεμονιού για να μη μαυρίσει.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Βάζετε όλα τα σαλατικά και το μήλο σε σαλατιέρα και τα ανακατεύετε. Προσθέτετε τα καρύδια και το ανθότυρο.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 4</h4>
<p class="instructions">Ζεσταίνετε το μέλι για να γίνει πιο ρευστό και το ανακατεύετε καλά με το χυμό ροδιού, το ελαιόλαδο, το βαλσαμικό ξίδι και αλατοπίπερο. Περιχύνετε με το dressing τη σαλάτα. Ρίχνετε από πάνω τα σποράκια ροδιού και σερβίρετε.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα