Εκπληκτικά κεφτεδάκια....μελιτζάνας!

10 Ιουλίου 2015

Υλικά

  • 140γρ. λευκό ταραμά
  • 100γρ. αλεύρι φαρίνα ή για όλες τις χρήσεις
  • 250γρ. ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε νερό
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι
  • 1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο ή άνηθο
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • πιπέρι
  • φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
  • ελαιόλαδο ανακατεμένο με ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
 

Διαδικασία

 

Βήμα 1

Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό, το στύβετε πολύ καλά και το θρυμματίζετε ψιλό ψιλό σε ένα μπολ.
 

Βήμα 2

Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνετε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει.

 

Βήμα 3

Πλάθετε κεφτεδάκια, τα περνάτε από τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε κρύα από το ψυγείο, για να γίνουν πιο τραγανά, σε καυτό λάδι.

 

http://www.olivemagazine.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ