Εκπληκτικά κεφτεδάκια....μελιτζάνας!

10 Ιουλίου 2015

Υλικά

  • 140γρ. λευκό ταραμά
  • 100γρ. αλεύρι φαρίνα ή για όλες τις χρήσεις
  • 250γρ. ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε νερό
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι
  • 1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο ή άνηθο
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • πιπέρι
  • φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
  • ελαιόλαδο ανακατεμένο με ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
 

Διαδικασία

 

Βήμα 1

Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό, το στύβετε πολύ καλά και το θρυμματίζετε ψιλό ψιλό σε ένα μπολ.
 

Βήμα 2

Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνετε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει.

 

Βήμα 3

Πλάθετε κεφτεδάκια, τα περνάτε από τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε κρύα από το ψυγείο, για να γίνουν πιο τραγανά, σε καυτό λάδι.

 

http://www.olivemagazine.gr/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +109501+43397+54 - adTechUnit 6
Ψυχαναγκασμοί: Όταν φοβόμαστε ότι θα μας κρίνουν οι άλλοι
Απο πολύ μικρή θυμάμαι να πιάνω σε τακτά...
Έρωτας: Γιατί με ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες;
Το τι ελκύει τον καθένα είναι...
Η ντροπή και η έλλειψη αυτοπεποίθησης: Πώς αντιμετωπίζεται;
Αρχικά, για να μπορέσεις να λύσεις την...