Εκπληκτικά κεφτεδάκια….μελιτζάνας!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">140γρ. λευκό ταραμά</li>
<li class="ingredient">100γρ. αλεύρι φαρίνα ή για όλες τις χρήσεις</li>
<li class="ingredient">250γρ. ψίχα ψωμιού μουλιασμένη σε νερό</li>
<li class="ingredient">1 κρεμμύδι τριμμένο στο μούλτι</li>
<li class="ingredient">1 μικρό ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο ή άνηθο</li>
<li class="ingredient">ξύσμα από 2 λεμόνια</li>
<li class="ingredient">πιπέρι</li>
<li class="ingredient">φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα</li>
<li class="ingredient">ελαιόλαδο ανακατεμένο με ηλιέλαιο για το τηγάνισμα</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Μουλιάζετε το ψωμί σε νερό, το στύβετε πολύ καλά και το θρυμματίζετε ψιλό ψιλό σε ένα μπολ.<br /> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνετε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Πλάθετε κεφτεδάκια, τα περνάτε από τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε κρύα από το ψυγείο, για να γίνουν πιο τραγανά, σε καυτό λάδι.</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions">http://www.olivemagazine.gr/</p>
</div>

Σχετικά άρθρα