Κρητικός ντάκος κλασικός!

<h3 class="blue">Υλικά</h3>
<ul>
<li class="ingredient">4 κριθαροκούλουρα στρογγυλά από την Κρήτη</li>
<li class="ingredient">600γρ. ντομάτες, τριμμένες στον τρίφτη</li>
<li class="ingredient">300γρ. ξινομυζήθρα Κρήτης</li>
<li class="ingredient">20 ελιές θρούμπες</li>
<li class="ingredient">εκλεκτό ελαιόλαδο</li>
<li class="ingredient">μπόλικη ρίγανη φρέσκια</li>
</ul>
<div> </div>
<h3 class="blue">Διαδικασία</h3>
<p> </p>
<div class="info-left-d">
<h4 class="red me-steps">Βήμα 1</h4>
<p class="instructions">Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζετε τους τέσσερις ντάκους, τους ραντίζετε με λίγο νεράκι και τους περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 2</h4>
<p class="instructions">Μοιράζετε από πάνω τις τριμμένες ντομάτες και αλατίζετε. Ό,τι περισσέψει το ρίχνετε γύρω από τους ντάκους. Πάνω από τις τριμμένες ντομάτες στον ντάκο μοιράζετε την ξινομυζήθρα.</p>
<p class="instructions"> </p>
<h4 class="red me-steps">Βήμα 3</h4>
<p class="instructions">Ρίχνετε μπόλικη φρέσκια ρίγανη, σκορπίζετε τις ελιές και περιχύνετε με λίγο ακόμη ελαιόλαδο. Οι ντάκοι σας είναι έτοιμοι και αποτελούν μια κορυφαία σαλάτα για το τραπέζι σας!</p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"> </p>
<p class="instructions"><strong>http://www.olivemagazine.gr/</strong></p>
</div>

Σχετικά άρθρα