Άρωμα Ιταλίας:Μπρουσκέτες με ντομάτα και σκόρδο

10 Ιουλίου 2015

Υλικά

  • 4 φέτες ψωμί 1 εκ.
  • 2 μικρές ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • φρέσκο βασιλικό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 κουτ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο ξύδι

 

Υλικά

  • 4 φέτες ψωμί 1 εκ.
  • 2 μικρές ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • φρέσκο βασιλικό
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 κουτ.σ. ελαιόλαδο
  • λίγο ξύδι

Διαδικασία

 

  • Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες, το σκόρδο και τον βασιλικό 

  • Ανακατεύουμε σε ενα μπολ και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι και ξύδι

  • Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ για 4 λεπτά απο κάθε πλευρά

  • Σερβίρουμε το μίγμα πάνω στις φέτες του ψωμιού

  • Οι μπρουσκέτες Ιταλικές με ντομάτα και σκόρδοείναι έτοιμες

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ