Τούντορ: «Θέλω να παίζουμε συμπαγές ποδόσφαιρο»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την μεγάλη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επι της φιναλίστ του Γιουρόπα Λίγκ, της Ντνίπρο (με σκόρ 4-1), παρουσιάστηκε ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου, Ιγκόρ Τούντορ. Ο Τούντορ τόνισε πως πάνω από όλα, θέλει από τους παίκτες του να παίζουν συμπαγές ποδόσφαιρο και να έχουν καλή κυκλοφορία. Ο Τούντορ στις δηλώσεις του τόνισε: «Δεν έχει σημασία το σκορ. Βέβαια, πάντα είναι καλύτερο να κερδίζεις.

Φέτος, είναι μία ειδική περίπτωση για εμάς γιατί παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι σε λίγες μέρες, ενώ συνήθως το πρώτο επίσημο ματς, έρχεται μετά από ένα μήνα. Σήμερα είδα και καλά και άσχημα πράγματα. Οι παίκτες μας σίγουρα είναι φορτωμένοι από την προετοιμασία, αλλά όπως και να έχει, απέναντι στην Ντνίπρο ο κόσμος παρακολούθησε κάποια από τα στοιχεία της νέας ομάδας.

Οι παίκτες μέσα σε 15 μέρες έχουν δείξει ότι αντιλαμβάνονται την φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε. Αυτό δεν είναι εύκολο και γι’ αυτό και είμαι ικανοποιημένος. Δεν θέλουμε να παίξουμε απλό ποδόσφαιρο, αλλά συμπαγές, με τις γραμμές κοντά και με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Με ικανοποιεί που οι παίκτες μου ανταποκρίνονται».

Σχετικά άρθρα