Μοιρασιά στο Ορλάντο

164. ΤΣΟΝΓΚΙΝ-ΧΕΝΑΝ ΟΒΕΡ 1.80
Αντίδραση θα επιδιώξει να βγάλει η γηπεδούχος μετά την ντροπιαστική ήττα με 7-0 από την Κουνγκάτσοου. Απέχει επτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού χάριν κυρίως των καλών επιδόσεων που έχει εκτός έδρας. Μπροστά στο κοινό της συνήθως δεν τα καταφέρνει άλλωστε ο απολογισμός έως τώρα είναι 2-1-4. Οι επιθετικές τάσεις που έχει φέρνουν γκολ αρκετές αφορές ωστόσο δεν μπορεί να διαχειριστεί την επιθετικότητας με την σωστή ανασταλτική λειτουργία με συνέπεια να δέχεται εύκολα το γκολ. Από την αρχή της σεζόν μετρά μόνο όβερ εντός έδρας. Η φιλοξενούμενη μετά από πέντε διαδοχικές νίκες έχασε 1-0 από την πρωτοπόρο Γκουοάν. Καλή ομάδα, είναι σε φόρμα, παίζει ανοικτά εκτός μετρώντας τέσσερα όβερ στα πέντε τελευταία. Τα στοιχεία από την πρόσφατη αγωνιστική εικόνα των δύο κλαμπ δείχνουν υψηλό σκορ.
198. ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ 1 1.75
Αποκλειστικά και μόνο στην έδρα τους βασίζονται οι γηπεδούχοι για να πετύχουν τον στόχο της επανόδου στην Α’ Βραζιλίας. Εκτός είναι τόσο κακοί που κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να ηττηθούν από την τελευταία και χειρότερη ομάδα της Κατηγορίας, την Μότζι Μιρίμ του Ριβάλντο. Τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μπροστά στο κοινό τους, εκεί που μετρούν από την αρχή της σεζόν πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι διάγουν ήρεμη σεζόν απέχοντας τέσσερις βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού μετά την επικράτηση επί της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας μεσοβδόμαδα με 2-1. Οι δυσκολίες της αναμέτρησης γίνονται ακόμη μεγαλύτερες καθώς θα απουσιάσει το βασικό δίδυμο των στόπερ.
211. ΟΡΛΑΝΤΟ-ΝΤΑΛΑΣ Χ 3.10
Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι καθώς με εξαίρεση την εκτός έδρας ήττα από το Μόντρεαλ μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες για πρωτάθλημα και Κύπελλο από τα τέλη Μαϊου. Εντός προσέχουν πολύ στα μετόπισθεν καθώς βασικός στόχος είναι να μην παραβιαστεί η εστία τους. Με το καλό σερί το Ορλάντο έχει εισέλθει στην πεντάδα της Ανατολής και βέβαια κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο όπως είναι το Ντάλας δεν θα πεί όχι σε ενδεχόμενη μοιρασιά, Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανότατοι εντός με 6-2-1 εκτός πασχίζουν για τον πόντο και αρκετές φορές τα καταφέρνουν ειδικά τον τελευταίο μήνα. Ερχονται από δύο συνεχόμενα Χ μακρυά από την έδρα τους και βάσει της αγωνιστικής εικόνας τους μπορούν να συνεχίσουν το θετικό σερί έτσι ώστε να παραμείνουν στην πεντάδα της Δύσης.

Σχετικά άρθρα