Μακελειό σε beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής

Άγρια συμπλοκή μεταξύ θαμώνων σε beach bar στην Ποτίδαια Χαλκιδικής είχε τραγικό απολογισμό έναν νεκρό, έναν σοβαρά τραυματία και ακόμη δυο άτομα με πιο ελαφρείς τραυματισμούς.
Το επεισόδιο ξεκίνησε γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν τρεις νεαροί Έλληνες διαπληκτίστηκαν σοβαρά με ομογενή από τη Γεωργία.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της συμπλοκής.
Ο καβγάς των νεαρών φούντωσε με αποτέλεσμα οι τρεις Έλληνες να ζητήσουν τη συνδρομή ακόμη έξι φίλων τους. Μόλις οι τελευταίοι έφτασαν στο σημείο και αφού διαπληλτίστηκαν με τον νεαρό Γεωργιανό ο τελευταίος έφυγε για να ξαναγυρίσει λίγη ώρα μετά με ένα πιστόλι.
Ο Γεωργιανός άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 34χρονος από την παρέα των έξι, δύο ακόμη άτομα και ο υπεύθυνος του κατατήματος.
Ο ένας τραυματίας μάλιστα είναι και αδελφός του θύματος, αστυνομικός στο επάγγελμα, ο οποίος νοσηλεύεται με ελαφρά τράυματα και αφού χειρουργήθηκε στο 424 ΓΣΝΕ της Θεσσαλονίκης. Ό άλλος τραυματίας από την παρέα των Ελλήνων νοσηλεύεται με πιο σοβαρά τραύματα στη θωρακοκοιλιακή χώρα και ρήξη εντέρου σε πολλά σημεία, στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο υπεύθυνος του καταστήματος νοσηλεύεται με τραύμα στην φτέρνα, επίσης στο νοσοκομείο Πολυγύρου.
Ο ομογενής από την Γεωργία, δεν έχει ακόμη συλληφθεί και φέρεται να έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ληστεία.
Πηγή: seleo.gr

Σχετικά άρθρα