Δυάδα από Κολομβία και Αμερική

Αμεση ήταν η επιστροφή στα ταμεία το βράδυ της Πέμπτης με το αγαπημένο μας Γιουρόπα (σπάνια μας… στεναχωρεί), καθώς πέρασαν το over στο Χάιντουκ – Σιμαλάε Κάλεβ (6-2) και ο «άσος» της Ζρίνσκι με τη Σιράκ (2-1, το ματς ήταν 0-0 μέχρι το 85’).

208 ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΚΟΥΚΟΥΤΑ 1 1,55
Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα στην Κολομβία, έχουμε ένα ζευγάρι στο οποίο υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Η Τζούνιορ παραμένει υπολογίσιμη δύναμη στη χώρα, διατήρησε τον βασικό της κορμό (αποχώρησε μόνο ένας βασικότατος παίκτης της), αλλά και τον προπονητή της, Μεντόσα, στον πάγκο και έχει στόχο την είσοδο στα πλέι οφ. Απέναντι στη νυν αντίπαλό της έχει υπέρ της και την παράδοση (4-2-1 στα τελευταία 7), ενώ δεν τίθεται και θέμα σύγκρισης φανέλας (απέχουν παρασάγγας οι δύο ομάδες). Η Κουκουτά έκανε τραγικό Απερτούρα συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς σε 20 αγώνες (η Τζούνιορ πήρε 33), ενώ δεν πέτυχε νίκη εκτός έδρας (0-4-6 με 6-19 απολογισμό τερμάτων). Θα δώσει τεράστια μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία. Προχώρησε σε σαρωτικό rotation (έφυγαν 12 παίκτες και ήρθαν 11), είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο για να βρει την ομοιογένειά της.

216 ΣΙΚΑΓΟ – ΣΙΑΤΛ Χ2 (Δ.Ε.) 1,90
Ποιος θα μας το έλεγε ότι θα βλέπαμε κάποια στιγμή φέτος φαβορί στο αμερικάνικο πρωτάθλημα, την τελευταία ομάδα της γενικής βαθμολογίας (Σικάγο με 15 βαθμούς σε 16 αγώνες) κόντρα στην πρωτοπόρο της Δύσης (και δεύτερη στη γενική κατάταξη), το Σιάτλ (32 πόντοι σε 19 ματς). Ο λόγος είναι οι πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει η φιλοξενούμενη λόγω του Γκολντ Καπ. Αυτές θα υπάρχουν και στον αποψινό αγώνα. Παρόλα αυτά, θα τη στηρίξουμε στις αποδόσεις που τη βρίσκουμε (το «διπλό» φτάνει ακόμη και στο 4,00 σε κάποιες εταιρίες, στο 2,75 είναι το dnb που δίνει τα χρήματα πίσω στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας), καθώς δεν έχει χάσει στην έδρα της αντιπάλου της την τελευταία 10ετία (3-1-0). Επίσης, διαθέτει καλύτερο ρόστερ ακόμη και με τις πολλές απώλειες που έχει, ενώ παράλληλα, το Σικάγο μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια του και δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ (24 σε 16 ματς, 1 φορά δεν δέχτηκε τέρμα στα τελευταία 10). Για να είμαστε και καλυμμένοι επιλέγουμε τη διπλή ευκαιρία η οποία είναι καλοπληρωμένη.

Σχετικά άρθρα