Θέλει Ουότερς ο Άρης

Πολύ ψηλά, ίσως και στη κορυφή, στη λίστα του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του πλέι μέικερ είναι ο Ντομινίκ Ουότερς, παίκτης που φέτος έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στον Κολοσσό. Ο Αμερικανός γκαρντ, 29 ετών με ύψος 1,85μ., αντικατέστησε φέτος τον Μάικ Τζέιμς στον Κολοσσό. Σε 18 αγώνες με την ομάδα της Ρόδου είχε 12,6 πόντους, 5,7 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ μέσο όρο.

Είναι παίκτης που έχει κεντρίσει την προσοχή του Πρίφτη, διότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Είναι σκόρερ όποτε χρειάζεται, είναι παίκτης που έχει εύκολη την πάσα, είναι καλός αμυντικός και πληροί πολλές από τις προϋποθέσεις που έχει ο κόουτς του Άρη στο μυαλό του. Παράλληλα, είναι παίκτης που έχει εμπειρία από την Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί στο Βέλγιο (Πέπινστερ, Λιέγη), στη Σλοβενία (Ολίμπια Λουμπλιάνας), στην Ισπανία (Μανρέσα) και στη Γερμανία (Βούρτζμπουργκ).

Με τον Ουότερς έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις, ωστόσο υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αν και όσο περνάει ο καιρός και ο Αμερικανός δεν έχει καλύτερες προτάσεις, τόσο πιο κοντά στον Άρη θα πλησιάζει.  

Πηγή: Pressaris.gr 

Σχετικά άρθρα