«Πήραμε τον Φαν Πέρσι!!!»

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να ολοκληρώσει τη σπουδαία μεταγραφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προέδρου της τουρκικής ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ! Έτσι, απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η σπουδαία κίνηση από την τουρκική ομάδα! Ο Ολλανδός επιθετικός αναμένεται την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη για τις υπογραφές

Την Παρασκευή η διοίκηση της «Φενέρ» είχε κάνει γνωστό ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιιουνάιτεντ για την απόκτηση του διεθνούς άσου! Νωρίς το Σάββατο έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για το συμβόλαιο-μαμούθ που αναμένεται να υπογράψει ο Ολλανδός στην τουρκική ομάδα, στην οποία είναι προπονητής ο Βίτορ Περέιρα!
Ακολούθως έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος επιβεβαίωσε την πολύ σπουδαία μεταγραφή για τους Τούρκους.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά μέχρι τα μεσάνυχτα. Λάβαμε πέντε φαξ, στείλαμε έξι φαξ και επιτέλους τελειώσαμε. Η μεταγραφή του Φαν Πέρσι έχει ολοκληρωθεί και ένα ακόμα αστέρι έχει γίνει μέλος της Φενέρμπαχτσε», ήταν τα λόγια του Αζίζ Γιλντιρίμ στην εφημερίδα «Hurriyet»!

Σχετικά άρθρα