Αίθριος ο καιρός - Σε ποιο επίπεδο θα κυμανθεί η θερμοκρασία

12 Ιουλίου 2015

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με μέτριους βόρειους ανέμους εντάσεως 6-7 μποφόρ τοπικά στο Αιγαίο.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν με μεταβλητοί με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί από 3 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος, με ανέμους από 5 έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου, με ανέμους 5-7 μποφόρ.

Στην Αττική οι θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου, με ανέμους που θα πνέουν μεταξύ 3 και 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 2 έως 4 μποφόρ.

hotdoc


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...