«Λύγισε» ο Κασίγιας στο «αντίο» (video)

12 Ιουλίου 2015

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια ο Ίκερ Κασίγιας είπε "αντίο" στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια η "σημαία" της "Βασίλισσας" αποχωρεί από τη Μαδρίτη για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε μόνο για τα όσα διδάχτηκε από τη θητεία του στην ισπανική ομάδα, αφήνοντας στην άκρη την πικρία του για την αντιμετώπιση της διοίκησης του συλλόγου.

«Ήρθα σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο για να σας αποχαιρετήσω. Ειδικά τους φιλάθλους της Ρεάλ. Από το Σάββατο δεν είμαι πλέον παίκτης της Ρεάλ, αλλά της Πόρτο. Πηγαίνω εκεί για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί ο προπονητής της μου μετέφερε τον ενθουσιασμό του. Δεύτερον γιατί με κέρδισαν με τον τρόπο που με προσέγγισαν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην τους απογοητεύσω, παλεύοντας για να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Αυτή η ομάδα δεν μου δίδαξε μόνο να είμαι αθλητής, αλλά και άνθρωπος. Έμαθα πολλά από τους προπονητές μου. Ήταν ένα σπουδαίο κομμάτι στην ανάπτυξή μου και την καριέρα μου. Καθημερινά σχηματίζαμε ένα κομμάτι της Ρεάλ και ήταν πάντα δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους, για τη βοήθεια που μας έδωσαν να κατακτήσουμε κάθε τίτλο, για κάθε νίκη, που ήταν δίπλα μου σε καλές και κακές στιγμές. Που μου έδωσαν ένα χέρι όταν χρειαζόμουν βοήθεια. Δεν θέλω να με θυμούνται σαν έναν καλό ή κακό τερματοφύλακα, αλλά σαν έναν καλό άνθρωπο, με τα λάθη μου. Σας ευχαριστώ. Χίλια ευχαριστώ. Όπου κι αν πάω, πάντα θα φωνάζω "Ζήτω η Ρεάλ". Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα τα ξαναπούμε. Δεν θα πω αντίο, γιατί δεν είναι αντίο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστώ όλους».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ