Αγιασμός και… δείπνο στην Κέρκυρα

O ετήσιος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή πριν από την απογευματινή προπόνηση στην Κέρκυρα.
Άπαντες οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση και στελέχη των Φαιάκων, έλαβαν την ευχή του π. Κορακιανίτη, ο οποίος κι ευχήθηκε μια καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες και οδηγό την πίστη και την επαγγελματική προσήλωση.
Ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ζαρκάδας, πλην των ευχών, τόνισε το «όλοι μαζί» ως γνώμονα επιτυχίας.
Το «παρών» στον αγιασμό έδωσαν και ο νέος πρόεδρος του ΕΑΚΚ, Φίλιππος Μπερδούσης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρήστος Μωραϊτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Χρήστος Άνθης, οι οποίοι, αφού σημείωσαν τη σημαντικότητα εκπροσώπησης του νησιού στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, υποσχέθηκαν τη μεγαλύτερη εφικτή στήριξη.
Από πλευράς παικτών, απόντες ήταν οι Αλέξανδρος Κόντος, ο Ερνέστας Σέτκους, ο Γρηγόρης Χανδρινός και ο νεαρός τερματοφύλακας απ’ την ομάδα Νέων, Λευτέρης Πισσιάνης. Ενώ αναλυτικά το «παρών» έδωσαν οι εξής:
Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Γκόμες, Βλάχος, Μανωλάς, Ντιόγκο (μπήκε σε κανονικό ρυθμό), Μεντής, Βενέτης (επέστρεψε στο νησί το Σάββατο, μετά τη γέννηση του παιδιού του), Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Σιόντης, Κρητικός, Μακρίδης, Καρντόζο, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος, Γαρδικιώτης, οι «μικροί» από τους Νέους, Ίσσαρης, Γρηγοράκης, Μπαμιόγλου, Τριαντάφυλλος και Ντέντες (οι δύο τελευταίοι, τερματοφύλακες), καθώς και οι νεαροί Κώστας Κοτάτης (20 ετών, μέσος, πρώην των Chiasso/ Ελβετία, Πανηλειακού, Ζακύνθου και U20 ΑΕΚ) και Σταμάτης Μανωλάς (19 ετών, δεξιός μπακ-χαφ, τέως της Κύμης), οι οποίοι τελούν υπό δοκιμήν.
Αμέσως μετά τον αγιασμό οι Φαίακες προπονήθηκαν, σε γκρουπ, με την έμφαση να δίδεται σε ασκήσεις γρήγορης μεταβίβασης, ενώ ακολούθησε και μίνι διπλό.
Αύριο, Δευτέρα (13/7) η Κέρκυρα θα ολοκληρώσει το α’ στάδιο δουλειάς της, επί κερκυραϊκού εδάφους, με μια πρωινή προπόνηση, πάλι στο ΕΑΚΚ και κατόπιν ο Σάκη Τσιώλης θα γνωστοποιήσει την αποστολή, που την Τρίτη (14/7) θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.  
● Σήμερα το βράδυ και με αφορμή την αναχώρηση της Τρίτης, η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο, σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού.

Σχετικά άρθρα